Tabu
BEAUTYLIFESTYLEWhat's hot

OANA ROMAN – poze nud inainte de nastere

OANA ROMAN a facut-o si p’asta! Rubiconda viitoare mamica a tinut sa imortalizeze momentele dinaintea nasterii, cand silueta ei, dintotdeauna excesiva, ajunsese la un punct natural de maxim. VEZI SI AICI:

Oana Roman a pozat DEZBRACATA cu doua zile inainte de a naste. Oana Roman va aduce pe lume peste cateva ore primul ei copil. Pentru a nu uita niciodata chinurile prin care a trecut, Oana a decis sa isi arate burtica intr-un pictorial extrem de provocator, conform <a href=”http://www.cancan.ro”>Cancan.ro</a>.
A renuntat la inhibitii si si-a aratat burtica intr-un pictorial realizat cu doar doua zile inainte sa nasca. Oana Roman apare imbracata cu un sutien negru si niste pantaloni lejeri, inainte de a o aduce pe Maria Isabel.
“Dragii mei sunt pe ultima suta de metri! Vineri dimineata voi merge la spital pentru a naste! Incep sa am emotii, firesti dealtfel, si fac ultimele pregatiri! Astazi am semnat si contractul pentru kitul de recoltare a celulelor stem!”, a spus Oana Roman pe Facebook.
Si-a luat deja bona:Oana s-a pregatit tare de tot pentru cel mai frumos eveniment din viata ei. Si-a pregatit deja o bona, care e in perioada de proba. “Sunt convinsa ca Oana nu va avea nicio problema. O voi ajuta si eu, este si mama lui Marius si are si o bona in perioada de proba. Asa ca n-are de ce sa-si faca griji”, a declarat sora ei, Catinca Roman.
Oana spune ca i-a fost foarte greu in ultimele luni de sarcina si nu s-a putut obisnui.
“M-am umflat foarte tare, imi gasesc cu greu pozitia si obosesc foarte tare. E foarte greu sa fii gravida. Mi se pare ca sunt ca o balena”, a spus Oana Roman

ARTICOLE SIMILARE

Curățenia de primăvară | 30 de sfaturi istețe pentru a economisi spațiu

Andreea Damian

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Adevărul toxic despre zahăr

Bogdan Vlădău si-a ales preferata. Castigatoarea de la “Burlacul” este…

Guvernul va prelungi plafonarea tarifelor RCA. Ce a anunțat ministrul Finanțelor

Andreea Damian

Gropițe false: acest truc de machiaj pentru a crea gropițe este la modă!

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu