Tabu
BEAUTYWhat's hot

How To: Coafura de primavara in 8 pasi – Catwalk Ermanno Scervino

“Mi-am dorit sa adaptez spiritul colectiei şi pentru coafuri, sa fie pline de contraste şi totuşi atat de rafinate”, a afirmat Franco Gobbi, hairstylistul din spatele coafurilor de la prezentarea Ermanno Scervino primavara-vara 2014. “Am vrut sa usuc parul intr-o maniera diferita, sa fie feminin şi totuşi ferm, sa fie catifelat şi sa-şi pastreze volumul. O coada interesanta şi senzuala de dimensiuni mici se reuneşte printr-un nod cu o alta coada mai mare.”

MORROCANOIL-ERMANNO SCERVINO SS2014   (9)

Cum a fost creata coafura:

• “Am inceput prin a aplica pe intreg parul crema pentru coafat Moroccanoil.”

• “Apoi am uscat parul de la varfuri spre radacina pentru un plus de volum, folosindu-ma de peria rotunda din ceramica cu tehnologie ionica Moroccanoil. O data parul uscat, am impartit parul in doua sectiuni de la o ureche la cealalta.”

• “Am pieptanat parul pe spate, am pulverizat pe şuvite şi pe perie spray de par stralucitor cu fixare media Moroccanoil, pentru a netezi parul şi pentru a-i intensifica structura.”

• “Apoi am prins parul cu un elastic intr-o coada de dimensiuni reduse. Pentru a uniformiza coafura am acoperit elasticul cu o şuvita de par.”

• “Am adunat apoi parul din fata şi am aplicat cu generozitate luciu pentru stralucire Moroccanoil, pentru ca apoi sa pieptan parul.”

• “Apoi am adus parul pe spate si l-am stabilit intr-o coada in creştetul capului, in linie cu coada de dimensiuni reduse de la baza gatului. Cele doua cozi au fost unite intr-un nod interesant.”

• “Tuşele finale ale coafurii le-am fixat cu spray de par stralucitor cu fixare medie Moroccanoil.”

• “Am finalizat coafura aplicand luciu de par stralucitor Moroccanoil. Acest produs a fost esential pentru a crea un aspect irezistibil, luminos.”

Foto: Moroccanoil

ARTICOLE SIMILARE

Cabron si-a scos sotia in lume, la sase luni de cand a fost fotografiat cu amanta

CUM sa fii COLINDATOR de succes by Lorena Lupu

Scapa de senzatia de piele uscata!

realitatea

MARELE CUTREMUR se apropie! Cine prevede asta si ce zone vor fi afectate!

realitatea

GABRIELA CRISTEA – pictorial de “fata rea” in TABU!

realitatea

S-a SINUCIS o frumoasa concurenta de la BURLACUL!

realitatea

Scrie un comentariu