Tabu
LIFESTYLE

Cum arata fiica “secreta” a lui Miron Cozma!

Miron Cozma este tatal a doi copii: o fata si un baiat. Daca despre Dan, fiul cel mare al fostului lider al ortacilor, s-a scris mult, baiatul lui Cozma fiind de cateva ori in vizorul poiltiei, despre fiica lui, Miron nu prea vorbeste.

Miron Cozma este tare mandru de fiica lui, careia i-a dat numele sau: Mirona. Tanara are acum 21 de ani si locuieste, alaturi de mama ei, in Timisoara.

Intr-un interviu acordat, in urma cu cativa ani, Miron Cozma spunea ca in cei 11 ani petrecuti in spatele gratiilor, cel mai mult a regretat faptul ca a pierdut copilaria micutilor sai. “Orice tata si-ar dori sa fie alaturi de fiica lui, care avea atunci cinci ani si pe care am gasit-o la 16 ani, elevata, cu studii, olimpica la patru materii. Anul trecut s-a organizat o tabara de jurnalism la care a participat cate un elev de la fiecare liceu din toata tara, iar ea a castigat concursul. Jurnallistii care au mediatizat concursul, nu au stiut ca este fiica mea, iar ea, din bun simt, nu a spus ca este fiica mea”, a povestit Miron Cozma in 2009.

miron 2

ARTICOLE SIMILARE

Rețete din natură

realitatea

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

Amenajeaza-ti locuinta in culorile anului 2015!

Fiul cel mare al lui Donald Trump are o relație cu sosia mamei sale vitrege

Andreea Damian

WhatsApp va mări vârsta minimă a utilizatorilor la 16 ani în UE

realitatea

CORINA DANILA la un pas sa fie azvarlita in strada!

Scrie un comentariu