Tabu
LIFESTYLE

Reactia unei femei dupa ce sotul a inselat-o de 18 ori in doar 5 ani de casnicie!

O femeie de 36 de ani din Marea Britanie şi-a iertat soţul infidel, cu toate că acesta a înşelat-o de nu mai puţin de 18 ori în timpul unei căsnicii care a durat 5 ani. Mai mult, şase dintre amante erau bune prietene ale femeii.

Adele Theron, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie, spune că şi-a iertat soţul şi se află în bune relaţii cu acesta, chiar dacă bărbatul, un muzician de 40 de ani, a înşelat-o de 18 ori în doar cinci ani de căsnicie, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a divorţat de soţul ei, imediat ce a aflat gesturile sale necuviincioase, tânăra recunoaşte că încă este prietenă cu amicele sale care au călcat strâmb alături de partenerul său de viaţă. Astfel, chiar dacă femeia recunoaşte că a avut suspiciuni de-a lungul întregii căsnicii, acestea nu au fost confirmate până în momentul în care Bruce, fostul soţ, a decis să îi spună adevărul.

După divorţ, ea a reuşit să îşi ierte soţul mai ales că au trecut cinci ani de atunci, treacând peste toate sentimentele negative. Mai mult, ea plănuieşte să se căsătorească în cursul acestui an.

ARTICOLE SIMILARE

Clatite cu flori de salcam, dulceata de ceapa rosie, pui cu sos de prune si ciorba radauteana si Alice Iotta la Bucatarescu!

realitatea

Cât costă cazarea la cele mai mari festivaluri din România, în 2023

Andreea Damian

Românii care stau la bloc, obligați să-și schimbe repartitoarele

Andreea Damian

Antonia a izbucnit în lacrimi in faţa a sute de copii

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Care sunt calitatile principale ale unei saltele de pat si cum se poate profita de acestea cat mai mult timp

realitatea

Scrie un comentariu