Tabu
LIFESTYLE

DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

Magda Catone a povestit că, în perioada în care a fost bolnav, Şeban Ionescu s-a rugat alaturi de ea la mai multe mănastiri. După ce a ieşit de la spovedanie, actorul i-a făcut o mărturisire incredibilă soţiei sale.

“La mormântul părintelui Arsenie Boca am fost fost împreună cu soţul meu Şerban Ionescu. Atât de mult m-am rugat la Dumnezeu să poată şi el să ajungă la mormântul lui Arsenie Boca, să se roage … ca să vorbească cu el. Acolo, la Prislop, este o energie care te face să te înseninezi de emotie. Dar o emotie care te face sa cazi in genunchi. Am fost cu Serban si la mormântul Parintelui Arsenie Papacioc la Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol, in perioada cand era bolnav. A fost un moment tare deosebit atunci cand o maicuta i-a dat o catuie ca sa tamaieze acolo, la mormant. Serban s-a spovedit la Manastirea Stavropoleos, la Manastirea Frasinei si ultima data la Manastirea din Techirghiol. Cand a iesit de la spovedit, mi-a spus: “Sa stii ca am primit un canon: sa-mi iubesc nevasta”. Am o liniste sufleteasca ca pe patul de moarte Serban a fost spovedit si impartasit”, a declarat Magda Catone potrivit bzi.ro.

Actorul Serban Ionescu a murit la 21 noiembrie 2012, după o lungă suferinţă cauzată de scleroză laterală amiotrofiacă, o boală ce se manifestă prin piederea progresivă a mai multor celule nervoase din creier şi măduva spinării care controleaza muschii ce fac posibila miscarea.

ARTICOLE SIMILARE

Ce VEDETĂ de la noi SE ÎNFOMETEAZĂ, deşi cântăreşte doar 48 de kilograme

Care este limbajul secret al consumatorilor de droguri

Andreea Damian

Un francez, obligat să platească 10.000 de euro fostei soţii pentru că nu făceau suficient sex

realitatea

Cele mai sexy concurente de la Eurovision 2012 (FOTO)

Cum să te menţii tânără!

Studiu: când sunt femeile cu adevărat fericite

Andreea Damian

Scrie un comentariu