Tabu
Image default
lifestyle

A murit Naarghita, supranumită regina muzicii indiene

Narghita, românca supranumită şi regina muzicii indiene, a fost gasită în această noapte fără suflare de către nepoata ei, conform protv.ro

Naarghita, de 74 ani, locuia de câţiva ani într-o garsoniră închiriată din Bucureşti. Nepoata artistei a povestit că sâmbătă a fost ultima oară când a vorbit la telefon cu Naarghita. Nimic nu i-a dat de bănuit că aceasta s-ar fi simţit rău. Vorbea despre planuri de viitor şi avea de gând să publice şi o carte autobiografică. Nu a mai răspuns însă la telefon aşa că azi noapte la ora 2, nepoata a hotărât să spargă uşa garsonierei.
În acest moment trupul neînsufleţit se află la IML pentru autopsie însă imediat după finalizarea procedurilor artista va fi depusă în capela Cimitirului Bellu.
Povestea Naarghitei a început în 1957, când Maria Amarghioalei, intra ca figurantă în corpul de balet al Teatrului de Revistă Contantin Tănase. La zece ani de la debut, lumea întreagă vorbea despre fenomenul Naarghita. Avea concerte, iar de la Bollywwod primea oferte peste oferte.

ARTICOLE SIMILARE

Claudia Carillon sau cum se vede moda din culise

realitatea

Ce sexy e fiul lui Tom Hanks! FOTO de 8 Martie!

realitatea

Iată cum arată apartamentul lui Kristen Stewart şi Robert Pattinson – GALERIE FOTO

realitatea

Geri Halliwell și Guy Ritchie împreună?

realitatea

ANGELA GHEORGHIU divorteaza!

Festivalul Brazilor de Crăciun 2008

realitatea

Scrie un comentariu