Home > Lifestyle > Stiri > SERBAN IONESCU si adevarul despre capusa

SERBAN IONESCU si adevarul despre capusa

Preşedintele comisiei medicale care l-a evaluat pe actorul Şerban Ionescu, prof. dr. Ovidiu Băjenaru, a declarat, miercuri, că acesta nu are neuroborelioză.

“Din păcate, în România, mai ales în Bucureşti, asistăm la un fenomen care a devenit îngrijorător, respectiv «epidemia de diagnostic de neuroborelioză». Întrucât subiectul a fost deschis la ultimul congres de neurologie, ne-am interesat şi noi de unde vin astfel de informaţii şi am aflat un lucru îngrozitor şi surprinzător în acelaşi timp, şi anume că există un grup de persoane, dintre care nu toţi sunt medici, care sunt angajaţi în a eticheta oameni cu neuroborelioză, iar dintre persoanele care sunt medici, una în acest caz, niciuna nu este nici neurochirurg, şi nici specialist în boli infecţioase, adică oameni care au competenţa să diagnosticheze o neuroinfecţie”, a spus prof. dr. Băjenaru.

Ipoteză şocantă: medicii l-au diagnosticat greşit pe Șerban Ionescu?

Şerban Ionescu nu are neuroborelioză

Ba mai mult, specialistul a ţinut să aducă şi unele precizări în cazul atât de mediatizat al lui Şerban Ionescu. “Şi chiar dacă un pacient cu scleroză multiplă ar fi muşcat de o căpuşă infectată şi ar face borelioză, acesta ar putea-o trata cu antibiotice obişnuite. Pacientul cu scleroză multiplă care a făcut borelioză vindecă borelioaza cu antibiotic, dar nu scleroza multiplă.

Cazul particular al lui Şerban Ionescu este clar acesta nu are neuroborelioză, din păcate această isterie a fost cultivată de nişte oameni care nu sunt autorizaţi şi nu au cunoştinţe în domeniu. La Fundeni, cel care face diagnosticul este un biolog”, a conchis preşedintele comisie medicale care l-a evaluat pe Şerban Ionescu, potrivit Gandul.info.

Actorul a fost transportat, miercuri, cu un avion privat, la o clinică din Germania, actorul fiind însoţit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD.

Articole asemanatoare
căpușe
Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

SERBAN IONESCU si adevarul despre capusa

by   1 min
0