Tabu
lifestyle

Amy Winehouse își ia casă de 3,5 milioane de euro

Amy Winehouse s-a hotărât să se așeze la casa ei. Åži nu orice fel de casă, ci una care costă aproape 3 milioane și jumătate de euro. Una dintre prietenele cântăreței a mărturisit că Amy își căuta o casă de câteva luni bune și că abia acum a reuși să găsescă ceva care să îi placă. E vorba de o casă în Londra, cartierul Camden, cunoscut pentru numărul mare de artiști de tot felul care locuiesc aici. Ea se va muta împreună cu Blake Fielder-Civil.

Momentan Amy locuiește la un hotel, dar speră că va finaliza cumpărarea locuinței până săptămâna viitoare. Între timp, tatăl interpretei a declarat că Amy este complet neatentă cu banii pe care îi cheltuiește și că a făcut o pasiune pentru pantofii de designer. "Åži-a înlocuit dependența de droguri cu cea de pantofi. E stupid! A cumpărat 20 de perechi de pantofi într-o singură după amiază, dar i-am returnat pe toți pentru că are deja o cameră plină de cutii de pantofi nedesfăcute. E așa o pierdere pentru că nu îi poartă niciodată…" a declarat Mitch Winehouse.

ARTICOLE SIMILARE

Ziaristul american ucis in Irak a fost decapitat de un jihadist …englez!

realitatea

MICHELLE PFEIFFER arata senzational la 54 de ani (FOTO)! Ce dieta foloseste. Ce spune despre propunerile pentru a juca in filme porno

realitatea

Publicitarii anilor -™60 fac cea mai bună dramă

realitatea

Unde poți călători fără să stai în izolare la întoarcere

Andreea Ditcov

Tarantino: Brad Pitt mi-a dat hașiș!

realitatea

Jermaine: Michael ar trebui să fie lăsat singur în lumea lui…Neverland

realitatea

Scrie un comentariu