Tabu
Uncategorized

Anca Florescu şi Andrei Roşu din “Pariu cu viaţa” au făcut nuntă!

Fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu s-a măritat cu un actor cu zece ani mai tânăr. Însărcinată în şase luni, cântăreaţa se pregăteşte să îi dăruiască proaspătului ei soţ o fiică.
Sâmbătă, cântăreaţa si actrita Anca Florescu, însărcinată în şase luni, s-a căsătorit cu Andrei Roşu, un actor cu zece ani mai tânăr, care dă viaţă unui personaj în celebrul serial de la Pro TV, “Pariu cu viaţa”.

“A fost o nuntă cu tradiţie ardelenească, programul artistic a fost realizat de către junii Sibiului, a fost foarte frumos. M-am bucurat că am avut familia şI prietenii lângă mine şi cea mai frumoasă femeie ca mireasă. A doua zi am făcut un grătar la munte, cu ciorbă tradiţională cu tarhon, a fost ceva mai restrâns, familia şi prietenii apropiaţi. Nu, nu am avut emoţii, am savurat fiecare clipă şi tot ce ni s-a întâmplat, cu bucurie, cu o mare linişte sufletească şi cu o faţă luminoasă.

Melodia noastră, cu care am deschis petrecerea, a fost “Ce bine ca eşti”, interpretată de Nicu Alifantis, şi am dansat încet, aşa, dat fiind că soţia mea, Anca, este însărcinată în şase luni. Iniţial, am vrut să facem breakdance dar am renunţat pentru că era solicitant pentru ea. Este o zi specială, în care nu mai simţi oboseala, la sfârşit realizezi că te dor picioarele şi atunci îşi dai seama de tot ce s-a întâmplat. M-am simţit ca un mire lângă mireasa lui şi acest lucru le înglobează pe toate”, a dezvaluit Andrei Roşu.

‭ioana ginghina si ruxandra

Scrie un comentariu