Tabu
Image default
BEAUTY

DR. KADIR: Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad şi Nico au vrut să-l cunoască personal pe esteticianul Madonnei!

Dr. Kadir este unul dintre numele importante la nivel mondial, în domeniul cosmeticii. Doctor în farmacologie, medicul israelian a fost solicitat în ultimii ani de cele mai mari vedete internaţionale, ca Madonna, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Kim Kardashian sau Eva Longoria, care apelează regulat la tratamentele sale.

Acest răsfăţ al starurilor americane nu o să mai reprezinte un secret pentru romance, pentru că celebrul doctor Kadir ni-l pune la dispoziţie. Renumitul estetician şi-a lansat în România cea mai nouă gamă de produse cosmetice, „Creative”, realizate din ingrediente active, în urma unor cercetări avansate în domeniul tratamentelor de îngrijire a pielii. La evenimentul de lansare au luat parte nume importante ale vieţii publice, de bussines şi mondene feminine din România. Astfel, Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad, Denisa Nechifor, Nico, Ana Maria Prodan, alături de soţul ei Laurentiu Reghecampf, Oana Roman şi alţii au luat parte la evenimentul la care Dr. Kadir şi-a prezentat cea mai recentă şi revoluţionară gamă de produse cosmetice, „Creative”, by Dr. Kadir.

Produsele Dr. Kadir, ale cărui unic importator în România este salonul de înfrumuseţare Yolanda, acoperă cu succes toate problemele pielii: acnea, depigmentarea, seboreea, rozacea, antiaging, lifting, hidratare şi hrănire intensă, iar o parte înlocuiesc chiar şi microdermabraziunea. Ingredientele utilizate sunt de ultima generaţie, iar produsele sunt active şi concentrate, rezultatele fiind vizibile şi imediate.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul de machiaj pentru a evita transferul rujului în ridurile fine

Andreea Damian

Masajul cu șerpi – o metodă de relaxare sau o formă de auto-tortură?

Andreea Damian

Beach Hair – Cum sa obţii un hairstyle ca la plajă

A SCANDALIZAT lumea ridicând HALTERE în ultima lună de SARCINĂ! Uite cum arată acum MĂMICA şi copilul

Cum slabesc starurile atat de repede dupa nastere

Parfumul Mortii, cu note de carne putrezita – Inventia unui chimist

1 comentariu

Scrie un comentariu