Home > beauty > DR. KADIR: Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad şi Nico au vrut să-l cunoască personal pe esteticianul Madonnei!

DR. KADIR: Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad şi Nico au vrut să-l cunoască personal pe esteticianul Madonnei!

Dr. Kadir este unul dintre numele importante la nivel mondial, în domeniul cosmeticii. Doctor în farmacologie, medicul israelian a fost solicitat în ultimii ani de cele mai mari vedete internaţionale, ca Madonna, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Kim Kardashian sau Eva Longoria, care apelează regulat la tratamentele sale.

Acest răsfăţ al starurilor americane nu o să mai reprezinte un secret pentru romance, pentru că celebrul doctor Kadir ni-l pune la dispoziţie. Renumitul estetician şi-a lansat în România cea mai nouă gamă de produse cosmetice, „Creative”, realizate din ingrediente active, în urma unor cercetări avansate în domeniul tratamentelor de îngrijire a pielii. La evenimentul de lansare au luat parte nume importante ale vieţii publice, de bussines şi mondene feminine din România. Astfel, Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad, Denisa Nechifor, Nico, Ana Maria Prodan, alături de soţul ei Laurentiu Reghecampf, Oana Roman şi alţii au luat parte la evenimentul la care Dr. Kadir şi-a prezentat cea mai recentă şi revoluţionară gamă de produse cosmetice, „Creative”, by Dr. Kadir.

Produsele Dr. Kadir, ale cărui unic importator în România este salonul de înfrumuseţare Yolanda, acoperă cu succes toate problemele pielii: acnea, depigmentarea, seboreea, rozacea, antiaging, lifting, hidratare şi hrănire intensă, iar o parte înlocuiesc chiar şi microdermabraziunea. Ingredientele utilizate sunt de ultima generaţie, iar produsele sunt active şi concentrate, rezultatele fiind vizibile şi imediate.

Articole asemanatoare
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

1 Response

Comenteaza acest articol

DR. KADIR: Anca Ţurcaşiu, Bianca Brad şi Nico au vrut să-l cunoască personal pe esteticianul Madonnei!

by   1 min
1