Tabu
Image default
LIFESTYLE

Andreea Marin a amanat nunta cu Tuncay! Afla motivul

“Zana” a marturisit ca a amanat nunta cu iubitul ei deoarece nu considera ca fiica ei, Violeta, este pregatita pentru acest eveniment major si va mai astepta o perioada buna.

“Dragostea este cel mai frumos cadou de la el. Acolo unde nu iti inchipui ca poate exista compatibilitate, am avut nevoie de liniste si ea a venit cu acest om. Pretuiesc la el modestia, bunul simt si dorinta de a fi bine. El a facut niste schimbari pentru mine pe care nu aveam cum sa nu le apreciez. E important ca atunci cand ai un copil din alta relatie, sa gasesti pe cineva care sa fie acceptat de copil.

Nu suntem la fel, nu ne-am nascut in acelasi tip de familie, aceeasi zona a lumii. Mi s-a schimbat viata si dieta. Eram o moldoveanca convinsa, acum caut sa aduc mai multa sanatate corpului meu. Gatesc simplu, dar mai sanatos. Tuncay stie sa faca paine foarte buna, am ramas placut surprinsa sa vad un barbat gatind. E devreme sa ne gandim la nunta, dar nu o exclud. Fata mea nu ar fi pregatita, de aceea am hotarat sa amanam acest lucru o vreme. Pentru noi e important sa traim frumos, sanatos”, a spus Andreea Marin pentru Antena 1.

ARTICOLE SIMILARE

Aceste clişee ne dor (5) – “Nu întreba de salariu la interviul de angajare”

Pielea uscată sub ochiul dermatologilor

realitatea

Mircea Badea o ia la misto pe Roxana Vancea! Poza care l-a amuzat teribil!

UltraSilencer Green, eroul povestilor de astazi

realitatea

Top 7 argumente pro si contra Facebook

realitatea

Oreste Teodorescu a fost retinut de politie! Afla in ce a fost implicat omul de televiziune

Scrie un comentariu