Tabu
CULTUREWhat's hot

ANDREEA MARIN a decis: RENUNTA!

andreea marinDupă două luni de la căsătorie, în viaţa Andreei Marin nu toate lucrurile merg ca pe roate. Cel puţin, nu în plan profesional. Andreea Marin nu va mai prezenta emisiunea „Preţuieşte viaţa”, difuzată la TVR1. Omul de televiziune a anunţat, pe Facebook, că a renunţat la colaborarea cu postul de televiziune de stat pe motiv că angajaţii şi colaboratorii nu sunt  trataţi cu respect de conducerea televiziunii.

„Întreaga echipă redacţională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariul, aşa cum este cazul colegilor din redacţie şi al colaboratorilor. De pildă, scenaristii, echipa de balet şi mulţi alţi oameni n-au fost plătiţi până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiţi că au cine ştie ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”, a declarat Andreea Marin.

Aceasta a dat exemplu şi a unei colege care a ajuns la spital, unde a fost operată de urgenţă, din cauza unor formaţiuni tumorale. „Cert este că operaţia a fost drastică şi situaţia deloc plăcută în momentul în care, la externare, când am vorbit cu ea să-i aflu starea de sănătate m-a întrebat, cu timiditate, dacă ştiu cumva când o să fie posibil să-şi primească banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul şi pentru a se putea pune pe picioare. Această situaţie este pur şi simplu revoltătoare. Fata despre care vorbesc abia a împlinit vârsta de 30 de ani”, a precizat prezentatoarea.

Andreea Marin a mai vorbit şi despre faptul că bugetul pentru „Preţuieşte viaţa” nu prevedea niciun leu dedicat schimbării majore ale cazurilor prezentate în emisiune. „Tot ce am reuşit să realizăm pentru aceşti oameni valoroşi, cărora noi le-am schimbat vieţile în bine, a fost posibil datorită muncii echipei noastre, în plus faţă de îndatoririle redacţionale. Aceştia au reuşit să găsească şi să convingă sponsori care să îşi aducă contribuţia la ‘Pretuieşte Viaţa’. Nu le-a fost uşor, pentru că cei mai mulţi dintre sponsori nu aveau încredere şi de multe ori ni s-a spus în faţă că oricât de mult ne-am căzni audienţa TVR e atât de jos încât pe ei ca investitori nu-i ajută. Ei preferă să investească în alte televiziuni. M-am întâlnit personal, deşi n-ar fi fost treaba mea să fac asta, cu cei mai mulţi dintre sponsori şi am susţinut cu atât suflet acest format încât n-au putut să ne refuze. Mai mult decât atât, sponsorii şi colaboratorii noştri au fost mulţumiţi când au văzut că noi am pornit de la o audienţă mică, specifică tronsonului de duminică seara de la TVR, şi am reuşit s-o creştem de patru ori mai mult”, a precizat vedeta.

Ea a mai spus că decizia de a părăsi TVR nu a fost una uşoară. „Am făcut multe lucruri frumoase în Televiziunea Publica în 20 de ani de când lucrez în acest domeniu. A fost picatura care a umplut paharul”, a menţionat Andreea Marin, conform http://www.gandul.info/magazin/andreea-marin-a-renuntat-la-colaborarea-cu-tvr-intreaga-echipa-redactionala-este-neplatita-12085252

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 108. Topul scuzelor inventate pentru a ieși din casă

Andreea Damian

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Femeile au vocea mai ascuţită în perioada fertilă

realitatea

Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă

Andreea Damian

CRISTINA SPATAR: Care e varsta ei reala? 47? Galerie FOTO!

realitatea

Nunta lui Mălăele la Teatrul Național

realitatea

Scrie un comentariu