Tabu
Image default
LIFESTYLE

Aplicația Waze elimină una dintre cele mai folosite opțiuni

Una dintre cele mai recente modificări este eliminarea opțiunii de raportare a mașinilor de Poliție de pe cealaltă parte a drumului. Această funcție era utilizată de mulți șoferi pentru a evita radarele și pentru a se bucura de o călătorie mai sigură.

În plus, unele dintre celelalte modificări recente aduse aplicației Waze au fost, de asemenea, criticate de utilizatori. De exemplu, Waze a schimbat modul în care se afișează traficul în timp real, ceea ce a făcut mai dificil pentru șoferi să vadă informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

Toate aceste modificări nu sunt pe placul utilizatorilor, care cred că fac aplicația mai puțin utilă și mai dificil de utilizat.

Conform go4it.ro, Waze este o filială a Google care oferă software de navigație prin satelit pe smartphone-uri și alte computere care acceptă Sistemul Global de Poziționare (GPS).

Pe lângă navigația pas cu pas, acesta încorporează timpii de călătorie și detaliile de traseu transmise de utilizator. Waze își descrie aplicația ca fiind o inițiativă bazată pe comunitate, care poate fi descărcată și utilizată gratuit.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Mai sexy ca oricand! Andreea Esca si-a uimit fanii pe Facebook

Cum sa iubesti in secret

realitatea

Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media

Andreea Damian

Prezentatoare TV, CĂSĂTORIE ÎN SECRET?

Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan

Andreea Damian

Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu