Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Bălan, umilită de Jorge în fața lui Cătălin Măruță. Ce a spus artistul despre ea

Jorge a fost prezent vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, în cadrul rubricii Sosurile Picante. Fără să stea pe gânduri, Jorge a oferit răspunsuri care i-au șocat pe mulți. Într-unul dintre ele s-a aflat și numele Andreei Bălan.

După ce a acceptat provocarea de a veni în platoul lui Măruță pentru a răspunde celor mai picante întrebări, Jorge a dat dovadă de o sinceritate frapantă încă de la prima întrebare: Care sunt cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească? Printre numele date de el, s-a regăsit și cel al Andreei Bălan, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, pe care a avut-o invitată în podcastul lui cu câteva luni în urmă.   

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un răspuns atât de sincer din partea lui, nici măcar Andra, aflată în culise, care însă nu a schițat nicio reacție. Răspunsul i-a șocat chiar și pe cameramani, ale căror chicoteli se auzeau în spatele camerelor de filmat. 

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake şi Sean Penn luptă împotriva traficului de persoane – VIDEO

realitatea

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei

realitatea

Restaurantele, teatrele și cinematografele se redeschid. Noi reguli pentru clienți!

Andreea Damian

Pandemia mi-a „închis” căsătoria deschisă

Andreea Damian

Justin Bieber, DEZVIRGINAT de Rihanna?

Scrie un comentariu