Home > beauty > Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

ariana grande

Coada de cal a devenit semnătura de stil a Arianei Grande. Dar din cauza carantinei, artista a fost nevoită să facă o schimbare de look.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani și-a dezvăluit buclele naturale, într-un selfie pe Instagram. Și cum rareori o vedem fără celebra coadă de cal XXL, Ariana a reușit să surprindă pe toată lumea. Vedeta are părul creț și mult mai scurt. Fanii ei au fost cu adevărat surprinși deoarece până acum aceștia nu știau cum arată părul ei natural și au răsplătit-o cu peste 5 milioane de aprecieri pe rețeaua de socializare.

În anul 2014, înainte de Premiile Grammy, Ariana Grande a dezvăluit într-un interviu faptul că există un motiv pentru care își poartă părul prins într-o coadă. Mai exact, părul ei natural este destul de deteriorat deoarece ea a trebuit să și-l decoloreze și să se vopsească roșcată timp de patru ani pentru rolul Cat Valentine din serialul „Victorious” de pe Nickelodeon.

Ariana a povestit și despre problemele cu care s-a confruntat până acum în ceea ce privește părul ei: „Dar nu este ca și cum aș putea să-mi aranjez părul oricum îmi doresc. Este mai ușor pentru mine să-l prind într-o coadă deoarece părul meu este scurt și deteriorat. Așa că port aceeași coafură tot timpul. Și sunt confortabilă cu asta. O voi schimba la un moment dat. Trebuie doar să aștept să îmi crească părul. Părul meu natural nu arată bine, nu este drăguț. Mi-ar plăcea să-l port natural, dar aș arăta precum o sperietoare”, a spus Ariana, amuzându-se în același timp.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
Ariana Grande
Evoluție spectaculoasă! Cum s-a transformat Ariana Grande dintr-o copilă dulce în noua Whitney Houston
ariana grande
Ariana Grande, prințesa de pe covorul roșu la Premiile Grammy 2020
Ariana Grande
Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Vedeta campaniei: celebra ei coadă de cal

1 Response

  1. anonim

    pai coada aia de cal o facea speciala! de aia o placea toata lumea! oricum si asa e o pipita! fara coada de cal sau nu!

Comenteaza acest articol

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

by Andreea Damian   1 min
1