Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

ariana grande

Coada de cal a devenit semnătura de stil a Arianei Grande. Dar din cauza carantinei, artista a fost nevoită să facă o schimbare de look.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani și-a dezvăluit buclele naturale, într-un selfie pe Instagram. Și cum rareori o vedem fără celebra coadă de cal XXL, Ariana a reușit să surprindă pe toată lumea. Vedeta are părul creț și mult mai scurt. Fanii ei au fost cu adevărat surprinși deoarece până acum aceștia nu știau cum arată părul ei natural și au răsplătit-o cu peste 5 milioane de aprecieri pe rețeaua de socializare.

În anul 2014, înainte de Premiile Grammy, Ariana Grande a dezvăluit într-un interviu faptul că există un motiv pentru care își poartă părul prins într-o coadă. Mai exact, părul ei natural este destul de deteriorat deoarece ea a trebuit să și-l decoloreze și să se vopsească roșcată timp de patru ani pentru rolul Cat Valentine din serialul „Victorious” de pe Nickelodeon.

Ariana a povestit și despre problemele cu care s-a confruntat până acum în ceea ce privește părul ei: „Dar nu este ca și cum aș putea să-mi aranjez părul oricum îmi doresc. Este mai ușor pentru mine să-l prind într-o coadă deoarece părul meu este scurt și deteriorat. Așa că port aceeași coafură tot timpul. Și sunt confortabilă cu asta. O voi schimba la un moment dat. Trebuie doar să aștept să îmi crească părul. Părul meu natural nu arată bine, nu este drăguț. Mi-ar plăcea să-l port natural, dar aș arăta precum o sperietoare”, a spus Ariana, amuzându-se în același timp.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

realitatea

E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

Tabu Tabu

Buretele de baie te poate îmbolnăvi. Iată la ce pericole te expui!

Andreea Damian

Oamenii de știință au descoperit un nou tip de celulă care ar putea să vindece cancerul

Andreea Damian

Esti stresat? – Poti scapa de stres daca pleci in vacanta la munte!

realitatea

Philip Morris acuzată de ipocrizie din cauza unei reclame împotriva fumatului clasic

realitatea

1 comentariu

anonim 1 April 2020 at 17:13

pai coada aia de cal o facea speciala! de aia o placea toata lumea! oricum si asa e o pipita! fara coada de cal sau nu!

Răspunde

Scrie un comentariu