Home > Agenda > BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?

BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?

BANICA Jr, dupa plecarea de la PRO TV, unde s-a incercat in jumatatirea salariului sau, a ajuns la Antena 1, unde va fi implicat in mai multe proiecte. Si, cum zvonurile se confirma intotdeauna, el il inlocuieste pe CHELOO in juriul X-Factor. Cheloo, chiar daca a castigat o editie cu Tudor Turcu si este cel mai popular jurat
, plateste si pentru scandalul provocat de declaratiile sale homophobe la adresa unui concurrent gay din sezonul trecut: “Urasc tot ceea ce reprezinti tu!”.banica

Migratia vedetelor de la PRO la Intact a produs deja modificari majore in star-systemul Antenelor. Si asta nu e totul! Dupa Banica si Brenciu, ghici cine se mai pregateste sa vina la trustul condus de Camelia Voiculescu? Nu cumva un cuplu de prezentatori haiosi, unul fiind actor si altul cantaret? Vom reveni cu detalii in zilele urmatoare!

Articole asemanatoare
Fructul oprit de la Antena 1 a fost oprit de tot din cauza plagiatului
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?
Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…

Comenteaza acest articol

BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?

by realitatea   <1 min
0