Tabu
PEOPLESlider

Brad Pitt și Angelina Jolie, sau „cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului”

De la anunțul despărțirii lor în 2016, cei doi actori au plătit deja câte un milion de dolari prin instanță, scrie Daily Mail.

Procedurile de divorț inițiate de Brad Pitt și Angelina Jolie ar putea dura încă șase ani. Cel puțin atât a estimat Kelly Chang Rickert, un avocat specializat în divorțuri, a cărui firmă își are sediul în Los Angeles. „Angelina pare să creadă că poate obține custodia exclusivă a copiilor, dar pur și simplu nu este cazul” a declarat expertul cotidianului britanic. „Poate cheltui milioane și milioane, dar atâta timp cât Brad vrea custodia și luptă pentru aceasta, va trebui să o împartă. Copiii lor mai mici, gemenii Knox și Vivienne, au 12 ani: procedura ar putea continua până la 18 ani.” Înainte de a adăuga: „Cred că aceasta ar putea deveni una dintre cele mai scumpe proceduri de divorț din istoria Hollywoodului în ceea ce privește cheltuielile de judecată”, mai spune avocatul.

„Vor continua să lupte”

Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit fiecare câte un milion de dolari, sume care reprezintă cheltuieli de judecată, potrivit specialiștilor intervievați de Daily Mail. Potrivit Kelly Chang Rickert, avocații angajați de Angelina Jolie și Brad Pitt ar percepe între 1.000 și 1.500 de dolari pe oră. „Au angajat și un judecător privat care percepe între 900 și 1.000 de dolari pe oră”, a spus ea. Probabil îi costă 10.000 de dolari pe zi. Cei doi actori ar fi cheltuit, de asemenea, 500 de dolari pe oră pentru ca experții în sănătate mintală să depună mărturie în instanță.

Bani pe care Brad Pitt și Angelina Jolie, care încă nu au găsit un punct comun în privința custodiei celor șase copii ai lor, Maddox, 19 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și Knox și Vivienne, 12 ani, ar putea continua să plătească. Mai ales că fostul cuplu nu a stabilit cum ar fi distribuită averea lor de câteva milioane de dolari sau la cine va rămâne castelul Miraval, situat în Franța. „Este aproape mai rău când oamenii au bani”, a spus Kelly Chang Rickert, „pentru că vor continua să lupte la nesfârșit”.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să știți despre sistemul limfatic – noua tendință în materie de wellness

Andreea Damian

Retete de vara – Fettuccine cu spanac si urda

realitatea

Emma Răducanu, mesaj în românește pentru fanii din România – VIDEO

Andreea Damian

Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori într-o relație

Andreea Damian

Ce sutien să alegi când porți ținute cu spatele gol

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu