Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Brad Pitt și Angelina Jolie, sau „cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului”

De la anunțul despărțirii lor în 2016, cei doi actori au plătit deja câte un milion de dolari prin instanță, scrie Daily Mail.

Procedurile de divorț inițiate de Brad Pitt și Angelina Jolie ar putea dura încă șase ani. Cel puțin atât a estimat Kelly Chang Rickert, un avocat specializat în divorțuri, a cărui firmă își are sediul în Los Angeles. „Angelina pare să creadă că poate obține custodia exclusivă a copiilor, dar pur și simplu nu este cazul” a declarat expertul cotidianului britanic. „Poate cheltui milioane și milioane, dar atâta timp cât Brad vrea custodia și luptă pentru aceasta, va trebui să o împartă. Copiii lor mai mici, gemenii Knox și Vivienne, au 12 ani: procedura ar putea continua până la 18 ani.” Înainte de a adăuga: „Cred că aceasta ar putea deveni una dintre cele mai scumpe proceduri de divorț din istoria Hollywoodului în ceea ce privește cheltuielile de judecată”, mai spune avocatul.

„Vor continua să lupte”

Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit fiecare câte un milion de dolari, sume care reprezintă cheltuieli de judecată, potrivit specialiștilor intervievați de Daily Mail. Potrivit Kelly Chang Rickert, avocații angajați de Angelina Jolie și Brad Pitt ar percepe între 1.000 și 1.500 de dolari pe oră. „Au angajat și un judecător privat care percepe între 900 și 1.000 de dolari pe oră”, a spus ea. Probabil îi costă 10.000 de dolari pe zi. Cei doi actori ar fi cheltuit, de asemenea, 500 de dolari pe oră pentru ca experții în sănătate mintală să depună mărturie în instanță.

Bani pe care Brad Pitt și Angelina Jolie, care încă nu au găsit un punct comun în privința custodiei celor șase copii ai lor, Maddox, 19 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și Knox și Vivienne, 12 ani, ar putea continua să plătească. Mai ales că fostul cuplu nu a stabilit cum ar fi distribuită averea lor de câteva milioane de dolari sau la cine va rămâne castelul Miraval, situat în Franța. „Este aproape mai rău când oamenii au bani”, a spus Kelly Chang Rickert, „pentru că vor continua să lupte la nesfârșit”.

ARTICOLE SIMILARE

Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”

realitatea

Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Andreea Damian

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Panică în showbizul autohton. Încă un artist a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Andreea Damian

Reduceri pentru incaltaminte: utilizeaza cupoanele magazinelor online din Romania

realitatea

Sara Comisan și Mihai Alexandru au lansat piesa „O iau ca pe un cadou”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu