Home > concurs > Castiga o invitatie dubla la filmul Runner Runner

Castiga o invitatie dubla la filmul Runner Runner

Odeon Cineplex lansează incepând cu 27 septembrie filmul Runner Runner în cinematografe, motiv pentru care avem un concurs-fulger pentru 15 invitaţii duble, pentru o vizionare specială în data de 25 septembrie.

Filmul va rula în Cinema City Sun Plaza, începând cu ora 19.00.

Sinopsis:

Crezând că este escrocat, Richie (Justin Timberlake), care îşi face studiile postuniversitare la Princeton, merge în Costa Rica pentru a îl înfrunta pe mogulul jocurilor de noroc pe internet Ivan Block (Ben Affleck). Richie este sedus de promisiunile de bogăţie imensă pe care i le face Block, până când află adevărul tulburător despre binefăcătorul lui. Când FBI-ul încearcă să îl silească pe Richie să contribuie la arestarea lui Block, Richie este pus faţă în faţă cu cel mai riscant pariu din viaţa lui: încercarea de a păcăli cele două forţe care sunt pe urmele lui.”

Concursul se încheie miercuri la ora 12.00, iar câştigătorii îşi vor ridica biletele direct de la Cinema City Cotroceni, în seara aceleaiaşi zile.

Am desemnat castigatorii unei invitatii duble la film, iar numele (ID-urile) acestora sunt: Mihai Oana, Cristofer, memes, Marian C., Marin Mihaela, Sandru Puiu, Bianca Barsan, Cristina, Capraru Oana, PETRE RALUCA NICOLETA, Aldea Andreea, Avram Lucian, Nicoleta Nico, Andreea, Inna.

Mult succes!

Articole asemanatoare
RIO 2 aduce carnavalul in cinematografe
A GOOD DAY TO DIE HARD in format DVD si Blu-ray™
Lincoln pe DVD din 5 iunie
Jack Reacher in format DVD si Blu-ray™

Loading...

28 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la filmul Runner Runner

by   1 min
28