Home > Castiga un set Klorane Cure de Force

Castiga un set Klorane Cure de Force

Iata si ce de-al treilea si ultimul set Klorane Cure de Force din aceasta serie.

Aceasta gama este construita special pentru a proteja sau trata parul deteriorat in urma diferitelor schimbari din mediu, a stresului sau a modificarilor hormonale. Unele dintre cele mai des intalnite consecinte ale acestor factori sunt subtierea si caderea parului.

Acest fenomen, numit si alopecie reactionala, este de cele mai multe ori reversibil. Pentru a preveni totusi aparitia acestor deteriorari si pierderi Laboratoarele Klorane au dezvoltat gama Cure de Force, care concentreaza doua ingrediente active naturale si fac din ingrijirea parului un ritual placut si relaxant.

Gama Klorane Cure de Force contine o formula inovatoare brevetata, pe baza de chinina – compus activ de cofeina – si este destinat tratarii caderii parului si a parului lipsit de stralucire. Un singur flacon reprezinta un tratament complet, care se aplica doar de 2 pana la 3 ori/saptamana timp de 6 saptamani pe parul uscat sau umed.

Premiul cuprinde intreaga gama Klorane Cure de Force:  Sampon chinina 200ml, Balsam chinina 150ml, Tratament Cure de Force 125 ml si geanta Klorane, Vanity Klorane. Valoarea premiului este de 320 ron . Pentru a-l castiga trebuie sa raspundeti, intre 08 si 18 noiembrie, printr-un comentariu pe site, la intrebarea: “Care sunt beneficiile chininei pentru par?”. Castigatorul va fi desemnat aleatoriu din totalul de comentarii.

Am incheiat concursul, iar castigatoarea este Avram Georgiana Raluca. Felicitari si va asteptam la concursurile urmatoare!


Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga un set Klorane Cure de Force

by   1 min
492