Home > concurs > Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

Saptamana  aceasta iti propunem sa castigi un set de trei carti oferite de Editura ALL

Astfel, in perioada 9 aprilie – 16 aprilie  puteti castiga:

1. Capatul cercului, de Tom Egeland – o poveste controversata, dar inteligent construita. Aflam de o manastire norvegiana, care ascunde o comoara arheologica senzationala – o racla de aur cu un manuscris vechi de doua mii de ani. Un arheolog albinos, cu un trecut plin de enigme, porneste pe urmele acestei relicve, incercand sa-i afle originile. Cautarea lui il poarta din Norvegia pana la Londra  si din Orientul Mijlociu pana la castelul unui cruciat dintr-un sat frantuzesc.

2. Mozart se trezeste, de Eva Baronsky – povestea lui Wolfang care este pe patul de moarte, dar a doua zi se trezeste in Viena zilelor noastre, ratacind pe strazile candva familiare ale unui oras in care toata lumea il cunoaste, dar nimeni nu il recunoaste. Infricosatoarea calatorie in timp nu si-o poate explica decat printr-un mandat din partea lui Dumnezeu: trebuie sa duca la bun sfarsit misteriosul Requiem. Dar ce soarta il asteapta dupa aceea?

3. Sanctus , de Simon Toyne – Citadela, sudul Turciei – un munte salbatic, care adaposteste cel mai vechi lacas de cult si cel mai mare mister al omenirii. Calugarii de acolo fac parte dintr-o secta antica, numita Sanctus, care practica ritualuri de o violenta inimaginabila. Intr-o dimineata, un calugar al ordinului urca in varful muntelui, intinde bratele in forma de cruce si se aruncă in gol. Trupul ii este plin de taieturi pană la os, in forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva in maruntaiele muntelui exista o gradina care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoasterea nu inseamna pacat originar, ci putere divina. Cand ziarista Liv patrunde in Citadela, ea e pe cale sa descopere unul dintre cele mai inspaimantatoare secrete ale civilizatiei.

Pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa ne spuneti unde este situata Citadela din romanul Sanctus de Simon Toyne.

Castigatorul va fi ales aleatoriu din comentariile lasate.

Mult succes!

Concursul s-a incheiat! Castigatorea este Monica Daliu.

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

62 Responses

  1. MIHAI PAULA

    Citadela este o manastire situata in sudul Turciei, unde nişte călugări păstrează „cu sfinţenie” Sacramentul.

Comenteaza acest articol

Castiga un set de 3 carti oferit de Editura ALL!

by   1 min
62