Tabu
Concurs

Castiga una dintre cele 5 invitatii duble la spectacolul MADAMA BUTTERFLY

Vineri, 18 ianuarie, scena Operei Nationale Bucuresti va gazdui prima reprezentatie din acest an a spectacolului “Madama Buttefly” de Giacomo Puccini. Cu aceasta ocazie, protagonista povestii din Tara Soarelui Rasare va fi solista Operei Brasov, soprana Anda Pop.

O voce recunoscuta si apreciata, Anda Pop are numeroase colaborari cu Opera Nationala Bucuresti, Orchestra Nationala de Camera, Orchestra Nationala Radio, Opera din Budapesta, precum şi cu filarmonici din tara si strainatate. Cu toate acestea, declara ca “rolul” lui Cio-Cio-San a reprezentat pentru dansa “o provocare încă din studenţie, iar cea care m-a îndemnat spre abordarea acestuia, găsind că deţin coloritul şi capacitatea vocală spre a-l susţine, a fost maestra mea, doamna Georgeta Stoleriu.”

Pe langa invitatiile oferite la concurs, mai avem o veste buna!

Avand in vedere ca este prima reprezentatie din acest an a spectacolului „Madama Butterfly”, Opera Nationala Bucuresti ofera publicului un pachet special cu această ocazie: pentru oricare bilet achiziționat la categoriile I, II si III se acorda un bilet gratuit de aceeaşi valoare.

Concursul se desfasoara in intervalul 14 – 17 ianuarie (ora 17.00), iar pentru a castiga una dintre cele 5 invitatii duble va invitam sa raspundeti la urmatoarea intrebare: “Pentru ce alte roluri mai este cunoscuta soprana Anda Pop?”

Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar viitorii castigatori sunt desemnati aleatoriu din totalul comentariilor, urmand sa fie contactati in cursul serii de 17 sau al diminetii de 18 ianuarie. Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatorii sunt: mihaela marin, Simona, Bianca Barsan, Chilom Diana, Ana-Maria Pal. Vizionare placuta!

‭ioana ginghina si ruxandra


ARTICOLE SIMILARE

Câştigă una dintre cele trei cărţi oferite de Editura ALL

Câştigă vara asta unul dintre cele 5 kit-uri de geluri de duş Palmolive !

Câştigă unul din cele 3 seturi Galenic Ophycee

Câștigătoarea celei de-a patra săptămâni de concurs

realitatea

CONCURS: Evadarea ta la Spa…INCHEIAT

realitatea

Corina

realitatea

31 comentarii

Scrie un comentariu