Home > Agenda > CAT COSTA exclusivitatea ANDREEI MARIN la Maruta

CAT COSTA exclusivitatea ANDREEI MARIN la Maruta

ANDREEA MARIN refuza sa dea declaratii legate de nunta ei intempestiva cu tanarul fizioterapeut turc Tuncay Ozturk, alimentand noi si noi controverse. Motivul este unul cat se poate de evident, toata strategia de comunicare fiind atent controlata. Vestea a fost data de Tuncay pe Facebook ieri, intre timp ea facand ocolul tuturor media autohtone. Pe masura c

e trece timpul, apar speculatiile si toata tevatura o mentine pe Andreea Marin in topul stirilor peste weekend. Iar luni dupa-amiaza, o data cu reluarea emisiunii “La Maruta”, Andreea Marin va aparea live la show si va explica totul cu lux de amanunte, inclusiv detalii privind nunta si semnificatia verighetelor, lamurind inclusiv zvonul iminentei sale mutari in Turcia. Bineinteles ca si zilele urmatoarea presa va vui, avand de ce sa se lege. Astfel, Andreea va domina media romaneasca aproape o saptamana, in timp ce Maruta isi va face reintrarea in mod triumfal, zdrobind probabil si concurenta (Simona Gherghe, in special, dar si Teo) in materie de rating.

ANDREEA MARIN nu va acorda aceasta exclusivitate gratis. Judecand dupa ultimele deal-uri de acest gen (nunta Biancai Dragusanu, sarcina Oanei Roman), sursele afirma ca afacerea se va cifra in jurul sumei de 100.000 euro daca Andreea va veni in studio insotita de Tuncay si daca vor fi prezentate in premiera absoluta si imagini de la ceremonia tinuta la starea civila, inclusiv cu socrii turci ai Andreei Marin. Exista si varianta ca Andreea sa nu vina in studio, dar sa acorde un amplu interviu din incinta vilei sale din Pipera, in care va lamuri incusiv speculatia privind sarcina ei si sexul viitorului copil.

…Mai ramane o singura intrebare: CU CE STIRE-BOMBA VA CONTRAATACA MIHAELA RADULESCU???


Loading...

Comenteaza acest articol

CAT COSTA exclusivitatea ANDREEI MARIN la Maruta

by   1 min
0