Tabu
BEAUTY What's hot

Make-up pas cu pas: Beyonce in clipul „Haunted”

Clipul ”Haunted” a fost lansat in aceasta luna, iar Beyonce arata spectaculos. Machiajul ei este mai mult decat ideal pentru evenimente speciale, de aceea l-am ales ca recomandare pentru revelion.

Acest stil de make-up este o reinterpretare a lookului din anii ’20, când tenul era luminos cu sprâncene rotunjite, ochii accentuați și buzele trasate în tonuri de burgundi. Acest look poate fi purtat cu succes pentru ocazii speciale, fiind un stil de make-up intens conturat prin accente de culoare atât la nivelul ochilor, cât și la nivelul buzelor,” explică Dana Argeşan.

În continuare, make-up artistul Dana Argeşan îţi dezvăluie pas cu pas cum să realizezi machiajul frumoasei Beyonce din ultimul ei videoclip, ”Haunted”.

BAZA
Tenul se uniformizează după ce s-a definit machiajul ochilor, pentru a preveni eventualele pete de fard de sub ochi.
Adaptat acestei tehnici, tenul se hidratează, urmând ca anticearcănul și pudra pulbere fixatoare să fie aplicate doar pe pleoapele superioare.

MACHIAJUL OCHILOR
Se definesc sprâncenele cu ajutorul unui fard, preferabil cu maxim 2 nuanțe mai închis decât culoarea părului.
Stilul de machiaj al ochilor este smokey în tonuri de gri închis.
Baza waterproof. Se poate folosi o bază waterproof pentru a asigura persistența machiajului. Această bază poate fi cremoasă sau lichidă și se poate aplica cu o pensulă cu păr artificial.
Se aplică mai întâi cu o pesulă mai subțire și cu alta curată se difuzează pe toată suprafața pleoapelor mobile. Procesul de uscare al acestei texturi este foarte rapid, motiv pentru care trebuie difuzată la fel de repede.
Odata uscat acest fard waterproof, ce constituie o peliculă persistentă pentru make-up-ul ochilor, se poate aplica peste un fard la culoare pentru finisarea efectului de smokey.
Ca efect cromatic specific acestui make-up, se adăugă un reflex de albastru azur în unghiul intern. Textura pentru acest fard este una pulbere și se aplică cu ajutorul unei pensule din păr natural.
Conturul de sub ochi este definit tot cu o textură waterproof în tonuri de gri închis, iar pe zona unghiului intern se aplică același albastru combinat cu gri, lăsând să se evidențieze tușa de culoare de pe pleoapele superioare.
Se aplica khol pe interiorul ochilor pentru a intensifica conturul.
Se odulează genele și se definesc cu mascara de culoare neagră.

BUZELE ȘI POMEȚII
Buzele se definesc cu un creion burgundi, mat, cu două tonuri mai închis decât culoarea rujului. Conturul se aplică și pe toată suprafața buzelor pentru definirea culorii rujului, dar și pentru persistența lui.
Peste se aplică un ruj cremos, lăsând comisurile mai închise la culoare, prin efectul creat de conturul buzelor.

Pomeţii sunt sculptaţi în nuanțe de bej-maro.
S-a optat pentru o nuanță neutră de blush cu scopul de a defini cât mai natural pomeții, lăsând să se evidențieze cât mai clar machiajul ochilor și al buzelor.

ARTICOLE SIMILARE

Lifting in 7 minute – Noul secret de frumusete al Danei Savuica

Cum arata Carmen Harra in urma cu 40 de ani!

Cea mai reusita operatie estetica din Romania!

DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

Raluca Bulacu – “mă gândesc uneori să nu devin atât de superficială încât să am grijă mai mult de modul în care arăt, decât de ceea ce sunt”

Parfumurile iernii de la Givenchy

realitatea

Scrie un comentariu