Home > Agenda > Ce să vezi în week-end: The Brothers Bloom

Ce să vezi în week-end: The Brothers Bloom

 În această ordine de idei, dacă m-aș duce la film, aș vrea să văd The Brothers Bloom. Să vă explic…

După trailer pare o comedie, și mai ales acum, că ne-a pocnit această căldura sinistră, parcă îți mai vine să râzi dacă stai într-un cinematograf echipat corespunzator cu aer conditionat complet neprietenos cu mediul dar foarte adecvat pentru temperatura ta corporală în creștere spectaculoasă.

Apoi, în film joacă Rachel Weisz, una dintre actrițele alea care cresc frumos și discret și despre care nu vezi în fiecare zi știri pe site-urile de bârfe. Deci, cum ea este o apariție fresh și a mai și făcut un rol care mi-a plăcut la nebunie in The Constant Gardener, aș merge să văd filmul numai pentru ea.

Apoi, mai e vorba și de Adrien Brody, după care nu mă înnebunesc ca actor dar care este oh so cute; și mai e și puștoaica aceea fabuloasă (mă rog, cred că e puștoaică, nu mă prind niciodată de vârstele oamenilor), Rinko Kikuchi, pe care am văzut-o în Babel și de care mi-a plăcut foarte.

În această ordine de idei, cred că filmul ăsta merită văzut. Rulează momentan prin mall-uri, deci va ajunge curând și în cinematografele mai apropiate de casele și de sufletele noastre. Enjoy.


Articole asemanatoare
Glorie, esec, sperante: Cea mai celebra fetita romanca de la TV se intoarce!
3 CADOURI DE CRACIUN FASHION CARE NU TIN DE MODA. CI DE CARITATE!
Top 10 filme pe care sa le vezi in vara asta
Ce să vezi: Polițist, adjectiv

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce să vezi în week-end: The Brothers Bloom

by admin   1 min
0