Tabu
Image default
lifestyle

Ce să vezi în week-end: The Brothers Bloom

 În această ordine de idei, dacă m-aș duce la film, aș vrea să văd The Brothers Bloom. Să vă explic…

După trailer pare o comedie, și mai ales acum, că ne-a pocnit această căldura sinistră, parcă îți mai vine să râzi dacă stai într-un cinematograf echipat corespunzator cu aer conditionat complet neprietenos cu mediul dar foarte adecvat pentru temperatura ta corporală în creștere spectaculoasă.

Apoi, în film joacă Rachel Weisz, una dintre actrițele alea care cresc frumos și discret și despre care nu vezi în fiecare zi știri pe site-urile de bârfe. Deci, cum ea este o apariție fresh și a mai și făcut un rol care mi-a plăcut la nebunie in The Constant Gardener, aș merge să văd filmul numai pentru ea.

Apoi, mai e vorba și de Adrien Brody, după care nu mă înnebunesc ca actor dar care este oh so cute; și mai e și puștoaica aceea fabuloasă (mă rog, cred că e puștoaică, nu mă prind niciodată de vârstele oamenilor), Rinko Kikuchi, pe care am văzut-o în Babel și de care mi-a plăcut foarte.

În această ordine de idei, cred că filmul ăsta merită văzut. Rulează momentan prin mall-uri, deci va ajunge curând și în cinematografele mai apropiate de casele și de sufletele noastre. Enjoy.

ARTICOLE SIMILARE

Gafa de Photoshop. Detaliul care lipseste din coperta cu Keira Knightley

Jude Law și Sienna Miller, din nou logodiți?

realitatea

Copiii Angelinei Jolie nu înțeleg cariera mamei

realitatea

Noapte albă la Institutele Culturale

realitatea

Beyonce își etalează noul inel de căsătorie

realitatea

IULIA VANTUR – ceruta de nevasta de SALMAN KHAN?

Scrie un comentariu