Home > beauty > Cheryl Cole – Vicii si secrete de frumusete

Cheryl Cole – Vicii si secrete de frumusete

Printre vedetele care nu au nevoie de machiaj ca sa fie frumoase se afla si Cheryl Cole, care este noua imagine a unei linii de ingrijire a pielii de la L’Oreal si pentru a carei campanii publicitare a pozat aproape nemachiata. Singurele produse folosite au fost o crema si o mascara, asa ca putem spune ca am vazut-o pe Cheryl cum arata ea de fapt.

Dar nu te gandi ca i-a fost usor. A declarat intr-un interviu pentru Vogue.co.uk ca s-a simtit extrem de vulnerabila, insa a fost multumita de rezultat. Mai mult, a vorbit si despre secretele si viciile sale privind ingrijirea pielii si nu numai.

Desi stie ca daca te culci machiata, pielea are foarte mult de suferit, se straduieste sa nu o faca, insa nu mereu ii reuseste. Dar lista cu obiceiuri nesanatoase nu se rezuma doar la atat. In ciuda faptului ca e alergica la orez, soia si sushi, nu se poate abtine sa nu le consume. In plus, recunoaste ca ii place sa bea cate un pahar de vin rosu si sa fumeze, chiar daca ambele ii afecteaza pielea. Solutia de a doua zi este BB Cream-ul.

Insa are si secrete de frumusete, nu doar vicii. Isi respecta rutina de ingrijire a pielii pentru ca a avut probleme cu tenul in adolescenta si nu ar vrea sa retraiasca acea experienta (cand nu uita sa se demachieze, presupun!) si foloseste mult mai putin machiaj decat folosea in trecut cand, asa cum declara, folosea foarte multe produse pentru a-si acoperi imperfectiunile tenului. Cand vine vorba de par, apeleaza la acelasi hairstylist de peste 11 ani, care i-a fost alaturi de fiecare data cand a facut si cele mai curajoase transformari.

Articole asemanatoare
Cat de des trebuie sa iti faci un tratament de beauty?
Istoria coafurilor
Cate Blanchett – Secrete de frumusete
10 greseli grave de frumusete pe care le poti face toamna

Comenteaza acest articol

Cheryl Cole – Vicii si secrete de frumusete

by   1 min
0