Tabu
Concurs

CONCURS: Câștigă tricoul recesionist! ÎNCHEIAT

Postează un comentariu la acest articol și spune-ne cum face față fashionista din tine acestei recesiuni. Povestește-ne la ce ai fost nevoită să renunți, care sunt micile plăceri de care nu te poți despărți și cum reușești să-ți păstrezi optimismul.

Timp de două săptămâni (23 martie-6 aprilie), Tabu și Idelier te premiază. La sfârșitul fiecărei săptămâni de concurs, cele mai creative 3 comentarii vor fi premiate cu un tricou "I’M STILL STANDING", creat de Silvia Åžerban.

!!! Prima săptămână de concurs s-a încheiat! Cele mai creative trei comentarii au fost postate de Psihofericire, Veronicat și Oraniabarbosu și vor fi premiate cu un tricou recesionist. Cei trei câștigători vor fi contactați pentru a intra în posesia premiului.
S-a încheiat și cea de-a doua și ultima săptămână de concurs! Cei trei câștigători ai câte unui tricou recesionist marca Silvia Åžerban sunt: Lgi28, indungi și aalyssa. Cei trei câștigători vor fi contactați pentru a intra în posesia premiului.

“I’M STILL STANDING” este mesajul campaniei sociale virale de protest, lansată de Idelier Concept Store, contra efectelor psihologice ale crizei economice mondiale. Astfel, fiecare isi exercita dreptul la libera exprimare comunicand un mesaj pozitiv si sanatos. Campania este neguvernamentala si nesponsorizata. Ea se realizeaza doar cu sprijinul fiecaruia dintre noi si are ca scop generarea unui curent de gandire pozitiva.

 Acelasi mesaj fiind tradus si in limba engleză. Vor urma mesajele in limba spaniola si germana, precum si realizarea de bratari si insigne care vor purta mesajul “I’M STILL STANDING”

ARTICOLE SIMILARE

Castiga un set de produse profesionale de ingrijire a tenului

Loredana

realitatea

Votează cea mai șic husă pentru laptop!

realitatea

Mariana

realitatea

Castiga una din cele 2 carti – Apa pentru Elefanti

CONCURS: Trifoi cu patru foi – Hârtia care înflorește! ÎNCHEIAT

realitatea

36 comentarii

Scrie un comentariu