Home > Confesiunea socanta a unei actrite: “Am prizat cocaina in timp ce-l nasteam pe fiul meu”

Confesiunea socanta a unei actrite: “Am prizat cocaina in timp ce-l nasteam pe fiul meu”

In timpul unei emisiuni televizate, o actrita a facut confesiuni de-a dreptul socante din perioada in care era dependenta de droguri.

Daniella Westbrook, fosta vedeta din serialul britanic EastEnders, a spus in emisiunea lui Jeremy Kyle ca din cauza excesului de cocaina a ramas fara sept. A povestit cu sinceritate despre perioada neagra in care s-a aflat la marginea prapastiei din cauza excesului de droguri, insa a socat cand a marturisit ca a luat o doza de cocaina in timp ce-l nastea pe fiul ei, relateaza Daily Mail.

Actrita blonda a spus ca le-a cerut medicilor sa paraseasca sala de nasteri in timp ce ea era in travaliu, pe punctul de a-l naste pe Kai, fiul ei, iar ea a tras pe nas o doza de cocaina.

Confesiunea actritei de 39 de ani a continuat recunoscand ca fiul ei era doar un bebelus cand a vazut-o intr-o criza convulsiva din cauza cocainei. “Eram intr-o stare groaznica. Am facut o convulsie din cauza cocainei, iar fiul meu, care avea doar trei ani, incerca sa-mi bage in gura un baton de ciocolata Mars, ca sa-mi revin”, a spus Daniella.

Actrita a spus ca sotul ei, Kevin Jenkins, a  fost cel care a salvat-o, internand-o fortat intr-un centru de reabilitare.


Comenteaza acest articol

Confesiunea socanta a unei actrite: “Am prizat cocaina in timp ce-l nasteam pe fiul meu”

by   1 min
0