Home > Fără categorie > CULISELE despartirii Biancai de Cristea! FOTO

CULISELE despartirii Biancai de Cristea! FOTO

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea s-au cuplat în 2010, după ce roşcata s-a  despărţit de designerul Cătălin Botezatu. De-a lungul timpului relaţia lor a  fost presărată cu despărţiri şi împăcări, însă în ultima perioadă păreau că se  înţeleg de minune: îşi făceau declaraţii de iubire pe Facebook şi declarau cu  fiecare ocazie că sunt mai fericiţi ca oricând.

În urmă cu două zile, fotbalistul Adrian Cristea a postat pe Facebook  o fotografie cu el în chiloţi, mulţumindu-i fostei asistente TV pentru cafeaua  preparată…Nimic nu anunţa ruptura dintre Bianca şi Adrian, mai ales că, la doar 24 de  ore înainte de despărţire, ei au fost surprinşi de fotoreporterii Libertăţii  sărutându-se în maşina parcată în faţa unui mall bucureştean. Ieri însă, Cristea şi-a strâns catrafusele din apartamentul ei, a urcat bagajele în maşină şi dus a  fost. Cu ajutorul unui prieten, Adrian şi-a mutat hainele în apartamentul lui de  burlac, din zona Titan. Mai mult decât atât, pe inelarul mâinii drepte nu mai  purta inelul de logodnă, deşi marţi îl avea. Nici unul dintre ei nu a dorit să facă declaraţii pe tema despărţirii, dar gurile rele susţin că relaţia lor  scârţâia de ceva vreme şi că sfârşitul poveştii de dragoste era iminent. De  altfel, de-a lungul timpului, relaţia lor a fost presărată cu numeroase  despărţiri şi împăcări.

Denisa Nechifor, fosta soţie a lui Cristea, nu-l mai vrea înapoi: «Nu există varianta împăcării cu Adi»

Denisa Nechifor a aflat ieri, de la reporterii Libertăţii, despre plecarea  lui Adrian din casa Biancăi: “E treaba lor, nu mă interesează. Chiar dacă e  singur, nu mai există varianta împăcării între noi, căci fiecare are alt drum.  De când ne-am despărţit, în urmă cu patru ani, eu am mai avut doi iubiţi”, ne-a  declarat Denisa.

Mai mult: Bianca, părăsită de Cristea | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CULISELE despartirii Biancai de Cristea! FOTO

by   1 min
0