Tabu
Image default
FASHION

Cum să porți culoarea Pantone a anului 2023?

Institutul Pantone a decis ca nuanța anului 2023 să fie „Viva Magenta”. Iată cum s-o porți.

Este un ritual de care dependenții de modă sunt foarte atașați. În așteptarea anului care vine, ne place să știm pe ce picior vom dansa. Sau mai bine zis, ce culoare ne va invada dressingurile odată ce numărătoarea inversă de Anul Nou s-a încheiat.

Așa că ne bazăm pe Pantone, celebra diagramă de culori, care dezvăluie în fiecare an culoarea care ne va puncta decorațiunile, picturile noastre murale dar și hainele pentru 2023. Și tocmai Pantone a vorbit și nuanța anului va fi „Viva Magenta”. Prin urmare, în roșu carmin ne vom îmbrăca în sezonul următor.

„Este o culoare neconvențională pentru o perioadă neconvențională. Iar cel mai mare factor care a modelat vremea a fost experiența noastră cu Covid, forțându-ne să facem schimbări care, intenționat sau neintenționat, ne-au transformat stilul de viață”, a explicat Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului de culoare Pantone.

Vom căuta așadar, în această culoare, un aspect revigorant, energic și chiar pop. Totul pentru a ne electriza siluetele și a ne duce în vârful stilului.

CUM SĂ PORȚI „VIVA MAGENTA”?

O mică lecție de stil. Magenta strălucitoare este o culoare caldă, care ne va ajuta să ne construim ținutele. Într-adevăr, va reuși ușor să se combine cu multe alte nuanțe precum albastru, gri, violet, roz și binențeles alb și negru. Este un plus sigur.

Pe podiumurile Săptămânii Modei de primăvară-vară 2023, „Viva Magenta” a fost deja văzută și, prin urmare, ne putem imagina deja cum vor arăta ținutele noastre în câteva luni. Christopher John Rogers s-a gândit la această culoare într-o haină lungă de lână asociată cu un pulover cu guler portocaliu strălucitor, în timp ce Gucci a pariat pe un pulover cu decolteu în V, cu o cămașă albastru pal și o cravată neagră. Pentru mai multă feminitate, Loewe a creat o rochie ultra-dorită pe care visăm să o purtăm în serile noastre din vara viitoare.

ARTICOLE SIMILARE

Prada ⎢ Eleganța radicală a unui sezon post-Covid

Ciocîrlan

Filip Cezar iti pune la dispozitie o gama variata de costume de mire si accesorii potrivite

realitatea

Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine

realitatea

Accesorii de iarnă care sunt depășite în acest sezon

Andreea Damian

Ia-ți colanți lucioși!

realitatea

Street fashion: Cristiana

realitatea

Scrie un comentariu