Home > Fashion > Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

Iubirea pentru moda sau pentru tot ceea ce tine de fashion se exprima prin haine, multe haine. De aceeasi parere este si una dintre fashion bloggeritele noastre preferate! Carmen Negoita a plecat in aceasta dimineata catre Londra, urmand sa participe in zilele urmatoare la 10 show-uri de moda din cadrul London Fashion Week.

Fashion bloggerul roman s-a echipat corespunzator pentru intalnirea cu reprezentantii renumitelor reviste de moda internationale Vogue, Elle, Harpers Bazaar si Marie Claire, alegand 15 tinute complet accesorizate, o mare parte create de designer romani. Astfel se face ca cele doua valize cu care calatoreste spre Marea Britanie au ajuns sa cantareasca peste 50 de kilograme.

In Londra, Carmen Negoita a fost invitata la zece prezentari de moda si va fi prezenta, de asemenea, si la intalnirile cu ceilalti bloggeri internationali, in locurile unde, de fel, acestia sunt fotografiati de reprezentantii revistelor si site-urilor internationale de moda.

Astfel s-a intamplat si in anii trecuti cand, in urma participarii la doua editii London Fashion Week, Carmen Negoita a fost remarcata, fotografiata si intervievata aparand in publicatii precum Vogue,  Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

Articole asemanatoare
carmen negoita
Carmen Negoiță își dorește să devină „călător de meserie”
daniel-buzdugan
Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță
Dana Săvuică
Dana Săvuică și Carmen Negoiță, vacanță cu „reguli” în Grecia
carmen-negoita
Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Comenteaza acest articol

Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

by realitatea   1 min
0