Tabu
lifestyle

TOP 10 cele mai sexy videoclipuri

10.  Billy Idol – Cradle of Love descrie seara perfectă a unui tânăr tocilar și singur. O vecină fierbinte îi bate la ușă, dă buzna în casă, începe să danseze, se dezbracă și sare pe el. Ce urmează nu e greu de imaginat.

09. The Beloved – Sweet Harmony.
Clipul ăsta e cea mai simplă modalitate de a vedea câteva zeci de femei goale pușcă pe VH1. Åži cam asta e tot ce se vede. Nuduri, nuduri, nuduri și câteva nuduri de doamne și domnișoare. Printre ele și un domn care interpretează o piesă la fel de nud.

08. Chris Isaak – Wicked Game.
Filmul este o adevărată lecție despre cum să le arăți tuturor că tu ești un star rock și poți să te tăvălești în nisip cu Helena Christensen atunci când vrea mușchiul tău. Åži cum asta nu ar fi suficient, Helena este topless pe toată durata clipului. La fel și Chris Isaak. Clipul este regizat de Herb Ritts.

07. Eric Pridz – Call on Me.
Mare parte din succesul piesei se datorează clipului care a stârnit reacții încă de la lansare. Regizorul a adunat cele mai bune femei, le-a îmbrăcat în costume de aerobic și le-a pus să se miște în ritmul muzicii. Ce a ieșit? Cea mai încinsă atmosferă într-o sală de aerobic din toate timpurile.

06. D’angelo – How Does It Feel
este pe scurt povestea unui orgasm. Interpretul, D’Angelo, este un domn cu un corp superb și care în acest videoclip apare complet dezbrăcat. Nimic nu este, totuși, indecent la acest videoclip. Poate doar mișcările de du-te-vino executate de cântăreț și felul în care el își mulcă buzele. Finalul este destul de apoteotic pentru că D’Angelo se simte foarte bine în fața camerei.

05. Enrique Iglesias – Sad Eyes.
Cine și-ar fi imaginat că Enrique Iglesias va transforma un cântec de dragoste într-un desfrâu sexual? Pentru că asta face. În timp ce cântă despre suferința în dragoste și dragostea neîmpărtășită, Enrique se uită la programe erotice și se masturbează aducând pe piață un nou concept, acela de self-latino lover.

04. George Michael – Freedom este unicul moment în viață când poți să le vezi pe Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz și Cindy Crawford încinse la maxim, transpirate și pe punctul de a sări pe primul bărbat care le sare în cale. Nu fac asta, dar sexualitatea clipului e mai mult decât explicită.

03. Kylie Minogue – Slow
sau cum poți vedea câteva zeci de corpuri goale și superbe la televizor, în miezul zilei. Acțiunea are loc pe terasa unei clădiri, iar personajele sunt vreo 30 de tineri și tinere în costume de baie și care se mișcă extrem de senzual. Coordonați, firește, de cea mai mică divă a muzicii pop, Kylie. Scene fierbinți, sub un soare fierbinte.

02. Pet Shop Boys – Beeing Boring.
videoclipul acesta a făcut senzație când a fost dat prima oară pe TVR. Mai că nu ne venea să credem. Tineri complet goi care se jucau unii cu alții, care făceau baie unii cu alții și care se pregăteau de o frumoasă orgie. Pe care, din păcate, o continuă în spatele camerelor de filmat, după ce se termină videoclipul.

01. Madonna – Justify My Love.
clipul a fost considerat mult prea explicit din punct de vedere sexual, iar MTV a refuzat să îl mai difuzeze. Pentru o perioadă. Despre ce este vorba? Madonna se poartă mai desfrânat decât în orice alt videoclip al ei și abuzează de aproape toți bărbații și toate femeile din clip. Asta când nu se mângâie languros și se freacă tendențios de ziduri.

ARTICOLE SIMILARE

Coldplay şi Rihanna cântă împreună la Grammy – VIDEO

realitatea

Literatura gay afară din dulap

realitatea

J. Lo crede că merita Oscarul

realitatea

Ghici cine a fost invitata lui David Letterman aseară

realitatea

MIOARA ROMAN despre amantele lui PETRE ROMAN!

Asta NU E o FOTOGRAFIE!

realitatea

Scrie un comentariu