Home > Agenda > stiri > Monica Gabor vorbeste despre tentativa ei de sinucidere!

Monica Gabor vorbeste despre tentativa ei de sinucidere!

Monica Gabor vorbeste, pentru prima data, despre tentativa ei de sinucidere. Nu o sa iti vina sa crezi ce spune Moni la cativa ani de la eveniment.

Dupa ce Iri si Moni au sarbatorit cu mare fast nunta lor, cei doi au plecat in luna de miere. Se pare ca nu a fost o vacanta atat de reusita. Mirii s-au certat imediat dupa nunta, iar fosta doamna Columbeanu si-ar fi amenintat sotul ca se sinucide.

Potrivit unor martori care isi petreceau vacanta la Mamaia, in acelasi hotel cu mirii, frumoasa tanara l-ar fi amenintat pe Iri ca se arunca de la balcon. Totul ar fi inceput de la faptul ca mireasa dorea sa mearga in club, iar fericitul ginerica ar fi vrut sa se odihneasca.

„Referitor la ultima stire senzationala, dar mai ales fictiva despre mine, vreau sa va marturisesc ca nu am avut niciodata astfel de intentii, dimpotriva, desi viata a fost dura cu mine, am avut intotdeauna taria sa merg mai departe atat pentru fetita mea cat si pentru toate celelalte persoane care ma iubesc! Pe voi ce va determina sa mergeti mai departe cand aparent sunteti intr-o situatie fara solutie?”, a scris vedeta pe contul de Facebook.

Articole asemanatoare
sinucidere
Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil

Comenteaza acest articol

Monica Gabor vorbeste despre tentativa ei de sinucidere!

by   1 min
0