Tabu
Image default
FASHION

Dansul colectiilor de iarna 2015 in Plaza Romania

Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata. Toate acestea au fost punctele de atractie ale unei seri magice la Plaza Romania, in care noile colectii de iarna au defilat pe ritmuri de dans.

Pasionatii de moda prezenti miercuri seara, 2 decembrie, in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial Plaza Romania, au avut parte de o seara speciala si o atmosfera de poveste. Corina Bud a dat startul show-ului cu un concert electrizant care a incantat publicul, iar gazda evenimentului, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, a intretinut atmosfera pe parcursul intregii seri.

Dupa primele prezentari ale colectiilor de sezon ale unor branduri de top din Plaza Romania, trupa Amadeus a sustinut un concert live intr-un decor magic de iarna, cu fulgi de zapada. Acordurile melodiilor trupei Amadeus si dansul colectiilor de iarna au fost sursa de inspiratie pentru un artist talentat care a realizat o sculptura in gheata cu logo-ul mall-ului.

Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestritu & Speak, Adrian Nartea, Geanina Ilies si Ilinca Obadescu, alaturi de modele profesioniste au defilat pe catwalk in cele mai atragatoare tinute de sezon, care pot fi gasite in aceasta iarna la Plaza Romania.

Seara s-a incheiat cu un spectacol electrizant de lasere, cu jocuri de lumini si culori.

Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura directorului artistic & de styling Maria Andrei. Machiajul manechinelor si al vedetelor a fost asigurat de Sephora si Yves Rocher, iar de hairstyle s-au ocupat specialistii Bram’s Beauty Salon si Sorin Papacioc.

ARTICOLE SIMILARE

Portret al artistului la tinerețe: ALEXANDRU GHENCEA, ironic fashion designer

Ciocîrlan

Poșetă pentru telefon

realitatea

Natalia Vodianova pe numarul aniversar al Vogue Korea

realitatea

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Thea la V for Vintage!

realitatea

Primele imagini ale colecției Versace pentru H&M

realitatea

Scrie un comentariu