Home > Lifestyle > Stiri > De prin redacție: Ce ar face fetele de la Tabu dacă ar fi bărbați pentru o zi

De prin redacție: Ce ar face fetele de la Tabu dacă ar fi bărbați pentru o zi

Diana Cuciuc – Aș "scrie" cu **** pe zăpadă. M-aș înscrie la un concurs de skandenberg.

Noemi Revnic – Mi-aș lăsa barbă. Apoi aș intra în prima cafenea de fitze și le-aș explica domnilor care fumează trabuc la 9 dimineața că este total eronat și că acest ritual se practică, de regulă, la alte ore ale zilei, și in locuri special amenajate, cu anumite ocazii. Mi-aș cumpara ziarele și revistele de business și evident, GQ și Esquire, apoi aș merge la o partidă de golf. Dejunul l-aș lua la birou, sau în compania unui bun prieten. Mi-aș încheia seara într-un club de domni și m-aș informa ce doamne inteligente și superbe sunt libere pentru o relație fără obligații, dar cu potențial viitor determinat.

Lili Ionescu – Aș face sex cu Scarlett Johansson.

Ioana Ulmeanu – Nu mă pot gîndi prea clar la ce aș face dacă aș fi bărbat pentru o zi. Nu pot să îmi imaginez cum ar fi să fiu bărbat. Nu îmi doresc să fiu barbat. Nu mi-am dorit niciodată. OK, poate doar în perioadele de sindrom premenstrual, ca să fiu sinceră. Așa că, în eventualitatea absurdă și improbabilă în care aș fi bărbat, probabil ca aș ști destul de bine ce gândesc femeile din jurul meu și aș încerca să le fac pe plac. Sau să le enervez. Habar nu am. Cred că trebuie să ajung acolo ca să îmi dau seama.

Laura Cîrnici – M-aș duce la Muntele Atos, în Tailanda pe străzile cu prostituate interzise femeilor și aș pune câteva femei să îmi facă un masaj.

Sînziana Pop – Aș face sex sportiv ca să văd cum e de partea cealaltă.

Articole asemanatoare
5 motive care dovedesc că filmele porno fac ca bărbații să fie proști la pat
TOP 10 femei celebre cărora le plac femeile
75% dintre femei nu fac sex pentru că sunt nemulțumite de felul în care arată
Cele 20 de complimente preferate ale femeilor

Loading...

Comenteaza acest articol

De prin redacție: Ce ar face fetele de la Tabu dacă ar fi bărbați pentru o zi

by realitatea   1 min
0