Tabu
Image default

Care e femeia care i-a luat 400.000.000 $ lui MEL GIBSON!

Mel Gibson (56 de ani) e in culmea furiei pentru că judecătorii au decis ca în urma divorţului el să-şi împartă cu fosta soţie, Robyn, nu doar averea, în valoare de 850 de milioane de dolari, ci şi pensia lui şi drepturile de autor.

După finalizarea divorţului lor, în decembrie anul trecut, presa din SUA a scris că actorul trebuie să îi dea soţiei sale jumătate din avere, estimată la 850 de milioane de dolari, pentru că nu au semnat nici un contract prenupţial, acesta fiind cel mai costisitor divorţ de la Hollywood. Mai mult, noi documente, obţinute de site-ul american TMZ.com, arată că Mel Gibson trebuie să îi cedeze lui Robyn – cu care a fost căsătorit 31 de ani şi cu care are şapte copii – 400 de milioane de dolari, dar şi o sumă considerabilă rezultată din pensia lui şi din drepturile de autor, lucru care îl înfurie la culme pe actor.

Ea e noua lui iubită

Nadia Lanfranconi (foto) este o italiancă focoasă care e de două luni iubita lui Mel Gibson. Cântăreaţă de meserie, Nadia (29 de ani) speră ca actorul să o ajute să devină faimoasă în SUA.

Scrie un comentariu