Home > Lifestyle > DIVORT IN ANTENA 1! O supervedeta a postului i-a spus adio sotului!

DIVORT IN ANTENA 1! O supervedeta a postului i-a spus adio sotului!

Alina Puscas si sotul ei, Viktor, cu care s-a casatorit in urma cu cateva luni, nu trec printr-o perioada tocmai buna a casniciei lor. Cei doi s-au separat de cateva saptamani, in speranta ca dupa o pauza, relatia lor va reveni la normal, insa lucrurile nu merg pe un fagas bun, din pacate. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” e decisa sa divorteze!
Alina a marturisit, imediat dupa ce a vazut in presa fotografii cu sotul ei in compania altei femei, ca isi recunoaste vina, ca are un program extrem de incarcat, iar atunci cand ajunge acasa, seara, este atat de obosita incat se baga la culcare.
Satui de discutiile interminabile, Alina si Viktor au decis sa se separe civilizat.

alina 1

“Alina si Viktor au decis de comun acord sa se desparta. S-au separat, locuiesc separat. Se comporta ca doi oameni civilizati, si-au dat seama ca au activitati separate, diferite, si ca pe viitor vor fi la fel. Si atunci au decis, de comun acord, sa puna punct si sa-si vada fiecare de drumul lui. Ei vor divorta la notar, nu vor sa faca tam-tam, va fi facut totul foarte discret. Au inceput deja procedurile si, cat de curand, vor divorta. ”, au marturisit, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, surse din anturajul celor doi.

Articole asemanatoare
Alina Pușcaș
Alina Pușcaș și-a amânat nunta din cauza infestării cu COVID-19
Alina Pușcaș
Ce motive de bucurie are prezentatoarea Alina Pușcaș
ela-craciun-pasti-munte
Unde au plecat Jorge, Alina Pușcaș și Ela Crăciun după Paște
mame eroine
Top 5 mame vedete eroine din România

Comenteaza acest articol

DIVORT IN ANTENA 1! O supervedeta a postului i-a spus adio sotului!

by   1 min
0