Tabu
Image default
FASHION

“Dress UP in Art”, un nou concept de modă și grafică

Prima linie de tricouri realizată de artistul Liviu Mihai a fost prezentată aseară, în cadrul select al Galeriei Galateca din capitală. La eveniment au participat peste 50 de iubitori de artă, VIP, invitați din presă și bloggeri. Aceştia s-au delectat cu ultimele lucrări de grafică ale artistului Liviu Mihai care au prins viață, din șevalet, direct pe tricourile din colecția capsulă, denumită reprezentativ “Dress UP in Art”.

«“Dress UP in Art” este un concept unic în România ce îmbină, într-un exercițiu creativ, grafica cu zona de fashion, fiind totodată un manifest pentru artă, care astfel își face loc în viața noastră agitată de zi cu zi, fără a mai fi limitată de pânză, hârtie sau de un spațiu convențional de expunere. Pentru mine arta este un mod de a trăi și simți, iar ideea a venit firesc, din dorința de a oferi posibilitatea iubitorilor de grafică și artă să poarte efectiv lucrările mele și să ducă mai departe acest mesaj, care depășește cuvintele  și convențiile», a spus Liviu Mihai.

Pentru cei care au rămas impresionaţi de tricouri, acestea sunt disponibile în două variante cromatice, atât pe alb, cât și pe negru, şi au câte două modele de design pentru el și pentru ea, mărimile M/L. Piesele colecției “Dress UP in Art” pot fi achiziționate de la NeoGalateca, Gallery Shop asociat Galeriei Galateca și direct, prin pagina de Facebook, rețeaua urmând să se extindă și în alte puncte centrale ale capitalei. La cerere, există și posibilitatea de a personaliza tricoul cu o grafică unicat.

ARTICOLE SIMILARE

Pisica lui Karl Lagerfeld va lansa o linie de haine, în memoria creatorului de modă

Andreea Damian

Descopera care sunt temele noii colectii Motivi primavara – vara 2016

realitatea

Albastrul clasic, culoarea anului 2020 aleasă de Pantone, ne încurajează să ne dezvoltăm gândirea

Andreea Damian

Street fashion: Alina

realitatea

12 pantofi cool de vară

realitatea

Towelkini e accesoriul de plajă la modă în această vară dar tu ştii cum se foloseşte?

Andreea Damian

Scrie un comentariu