Home > Fashion > “Dress UP in Art”, un nou concept de modă și grafică

“Dress UP in Art”, un nou concept de modă și grafică

Prima linie de tricouri realizată de artistul Liviu Mihai a fost prezentată aseară, în cadrul select al Galeriei Galateca din capitală. La eveniment au participat peste 50 de iubitori de artă, VIP, invitați din presă și bloggeri. Aceştia s-au delectat cu ultimele lucrări de grafică ale artistului Liviu Mihai care au prins viață, din șevalet, direct pe tricourile din colecția capsulă, denumită reprezentativ “Dress UP in Art”.

«“Dress UP in Art” este un concept unic în România ce îmbină, într-un exercițiu creativ, grafica cu zona de fashion, fiind totodată un manifest pentru artă, care astfel își face loc în viața noastră agitată de zi cu zi, fără a mai fi limitată de pânză, hârtie sau de un spațiu convențional de expunere. Pentru mine arta este un mod de a trăi și simți, iar ideea a venit firesc, din dorința de a oferi posibilitatea iubitorilor de grafică și artă să poarte efectiv lucrările mele și să ducă mai departe acest mesaj, care depășește cuvintele  și convențiile», a spus Liviu Mihai.

Pentru cei care au rămas impresionaţi de tricouri, acestea sunt disponibile în două variante cromatice, atât pe alb, cât și pe negru, şi au câte două modele de design pentru el și pentru ea, mărimile M/L. Piesele colecției “Dress UP in Art” pot fi achiziționate de la NeoGalateca, Gallery Shop asociat Galeriei Galateca și direct, prin pagina de Facebook, rețeaua urmând să se extindă și în alte puncte centrale ale capitalei. La cerere, există și posibilitatea de a personaliza tricoul cu o grafică unicat.

Articole asemanatoare
bărbați însărcinați
Bărbați „însărcinați”, pe podium la o prezentare de modă din Londra
Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda
Vedete, muzica si rafinament la lansarea colectiei “Duplicity”
Dana Savuica a revenit pe podium la Fashion TV Winter Festival 2015

Loading...

Comenteaza acest articol

“Dress UP in Art”, un nou concept de modă și grafică

by   1 min
0