Tabu
Image default
lifestyle

Exclusiv Tabu.ro: Vonda Shepard despre muzică, familie, religie și Ally McBeal

Tabu.ro : Albumul From the Sun este considerat unul dintre cele mai bune albume din cariera ta. De ce crezi asta?
Vonda: Cred ca este un concept foarte bine închegat și vocea mea este mult mai bună decât pe celelalte albume.

Tabu.ro: Ai scris pe myspace că show-ul tău preferat din acest turneu european a fost la Salzburg. De ce?
Vonda: A fost ceva magic în acea seară. Am fost foarte uniți, se crease o legătură spirituală între noi. Publicul a fost minunat, sunetul, te pierdeai în muzică. Mie mi s-a făcut pielea de găină.

Tabu.ro: Ce impersie ți-au lăsat românii?
Vonda: Nu știi niciodată la ce să te aștepți, iar eu credeam că românii sunt mai reci, mai rezervați. Dar am fost surprinsă de cât de deschiși, comunicativi și primitori sunt.

Tabu.ro: Ai studiat timp de patru ani actoria. De ce ai ales totuși muzica?
Vonda: Muzica mi se pare mult mai interesantă decât filmul. Îți aduce mult mai multe împliniri, cel puțin asta cred eu. Oamenii compară adesea muzica cu filmul. Eu le-am făcut pe amândouă și pot spune muzica e mult mai fun. Când ești actor trebuie să intri mereu în pielea altui personaj…Eu încerc să mă cunosc pe mine.

Tabu.ro: Am citit despre tine că scriai într-un jurnal zilnic, timp de o oră. Mai faci asta?
Vonda: Nu mai scriu atât de des pentru că nu mai am timp. Acum am și un copil și turnee…Dar îmi lipsește foarte mult. Cred că mai fac asta doar o dată pe săptămână.

Tabu.ro: Cum te ajută?
Vonda: E o nevoie pentru mine. Nu este un mod de a mă disciplina. Este primul lucru pe care vreau să îl fac atunci când mă trezesc. Cred că este vorba de nevoia de a-mi înțelege sentimentele, de a pricepe profunzimea lucrurilor care se întâmplă. Capul meu este plin de nebunii și trebuie să le aștern pe hârtie. După ce fac asta, mă simt mult mai bine. E ca un fel de terapie.

Tabu.ro: Cum te-a schimbat rolul de mamă?
Vonda: Într-un mod pozitiv, dar a și complicat lucrurile. Simt o nevoie permanentă de a fi cu fiul meu și îl iau cu mine în turnee. Cu toatea astea, stresul este inimaginabil. Se întâmplă ca eu să mai am 10 minute pâna la intrarea pe scenă, îl țin în brațe, el țipă, eu trebuie să mă machiez…E greu. Dar de când sunt mamă apreciez muzica mult mai mult. Viața mea e o nebunie și atunci când urc pe scenă răsuflu ușurată.

Tabu.ro: Ai spus despre tine că nu ești o persoană religioasă, dar ești foarte spirituală. Poți să detaliezi?
Vonda: Da, nu sunt religioasă. Eu cred că religia are tendința de a ne separa. Părerea mea este că suntem toți în aceiași oală și că există o forță superioară care veghează asupra noastră. Cel puțin, sper că există…Nu știu exact ce e, dar mă bazez pe ea atunci când am probleme, când mă simt pierdută. Nu mă duc la biserică, dar fac Subud (o asociație internațională spirituală, care a apărut în Indonezia. Nu este o religie sau o secta și exista pentru toți cei care vor să aibă parte de contact spiritual și să fie purificați prin adorația față de cel Atotputernic).

Tabu.ro: Te deranjează faptul că, de fiecare dată când numele tău este menționat, este în strânsă legătură cu serialul Ally McBeal?
Vonda: Încerc să am o atitudine pozitivă. Face parte din trecutul meu, m-a ajutat mult și sunt foarte recunoscătoare. Nu îmi place să mă las enervată de asta, e o parte din mine. A fost o provocare să încerc să mă desprind de eticheta Ally McBeal, fără a-mi aliena fanii. Cred că acest album îi va face pe oameni să mă perceapă ca pe Vonda Shepard, nu Vonda…cea din Ally McBeal.

Tabu.ro: Care e cea mai mare dorință a ta ?
Vonda: În afară de faptul că îmi doresc ca băiețelul, soțul și eu să fim sănătoși și fericiți până la adânci bătrâneți, vreau din tot sufletul ca acest album să aibă succes în toată lumea.

Tabu.ro: Cum te-ai autodescrie?
Vonda: Încerc să fiu un om bun…cu mediul înconjurător, cu mâncarea, cu oamenii. Sunt o persoană care vrea să transmită dragoste…

ARTICOLE SIMILARE

Corina Danila si Silviu Biris, iubire ferita de ochii paparazzilor

Lindsay Lohan, Marilyn Monroe reloaded

realitatea

Tom Ford stă mereu dezbrăcat

realitatea

ANTONIA ne arata cum se mananca senzual o INGHETATA (video)

HARLEM SHAKE bate GANGNAM STYLE! Foto & video

Concurs de scenarii Tabu

realitatea

Scrie un comentariu