Home > Lifestyle > Stiri > Familia Ionescu este la cura! VEZI ce dieta tin Madalin si Cristina si cat de mult au slabit!

Familia Ionescu este la cura! VEZI ce dieta tin Madalin si Cristina si cat de mult au slabit!


Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt la dieta si urmeaza amandoi faimoasa dieta Dukan. Desi Cristinei nu ii este deloc usor, sotia lui Madalin face tot posibilul pentru a ajunge la silueta de invidiat de alatada.

“Tinem o cura de slabire. Este vorba de celebra dieta Dukan. Ma reapucasem de sport inainte de a incepe regimul si dupa ce am inceput regimul era destul de complicat si am facut o pauza. O sa incep din nou acum. Regimul asta te incurajeaza ca dai foarte multe jos in primele zile. Eu de cand m-am casatorit m-am ingrasat vreo 7 kilograme, Madalin vreo 10” a spus Cristina la WOWbiz.

“E dificil pentru mine. A fost dorinta mea, am pus cateva kilograme si m-am speriat cand m-am urcat pe el, am luat altul. Cristina a slabit 6 kilograme. Eu m-am speriat ca aveam 88 de kilograme, nu simteam, imi veneau si hainele, dar m-am speriat pentru ca stiu ca am ajuns si la 100. Cand am inceput relatia cu Cristina aveam 77. Este un regim dificil pentru ca daca nu esti familiarizat cu carnea e greu ca e bazat pe carne” a povestit Madalin.

Articole asemanatoare
Doi prezentatori romani concediati rapid!
A comis-o din nou! Cum a venit îmbrăcată soţia lui Mădălin Ionescu la nunta Oanei Roman
Altă rochie nu găseai? Ce vedeta de la noi a apărut AŞA la un eveniment monden
Cum arata Cristina Siscanu in costum de baie!

Comenteaza acest articol

Familia Ionescu este la cura! VEZI ce dieta tin Madalin si Cristina si cat de mult au slabit!

by   1 min
0