Home > Fără categorie > Fanii o sfatuiesc pe Nicoleta Luciu sa se lase de muzica

Fanii o sfatuiesc pe Nicoleta Luciu sa se lase de muzica

“Lasa-te de cantat ca te faci de ras!”, “femeia asta nu intelege ca lumea se uita la ea doar ca are tate”, “o mizerie de muzica”, “nu credeam ca poa’ sa ma amuze o melodie mai rau ca fazele comice de un sfert de ora…” sunt doar cateva dintre comentariile celor care au ascultat piesa.

In urma cu doua zile, vedeta a lansat pe internet noul ei videoclip, “Mexicano”, prima piesa pe care a inregistrat-o singura.

Nicoleta Luciu mizeaza mai mult pe senzualitate, decat pe text sau muzica, dupa cum se vede din videoclip. Are o prezenta remarcabila prin tinuta si coafura impecabila din care nu se misca un fir. Insa e rigida, merge cu teama in timp ce canta ceva in engleza si, alternativ, in spaniola, ceva despre “simte-mi trupul” si se uita dupa un barbat, care mai tarziu se dovedeste ca o curteaza. Se trezeste intr-un club, apoi se aseaza pe o canapea repetand “pom-pom-pom-pom”. Brusc este sub dus, iese de sub dus si ghiciti ce face? Acoperita cu un prosop alb, musca pofticios dintr-un baton de cereale, produsul pe care il promoveaza. Din cand in cand mai apare barbatul de la inceput. Si gata.


Comenteaza acest articol

Fanii o sfatuiesc pe Nicoleta Luciu sa se lase de muzica

by   1 min
1