Tabu
lifestyle

Cutremurator! FIICA lui CORNEL PALADE batuta de un sofer RATB

Andrada, fiica actorului Cornel Palade, a trecut printr-o experienta limita. În emisiunea moderată de Simona Gherghe, Cornel Palade a explicat ce s-a întâmplat cu fiica lui, care a căzut victimă unui şofer RATB, de pe autobuzul cu numărul de înmatriculare B-94-YTY.
Andrada, fiica sa, a fost scuipată, agresată şi luată la pumni şi picioare de şoferul RATB, căruia a reuşit să-i facă o poză, făcută publică la emisiunea “”Acces Direct”.
“Am fost ameninţată cu moartea”, a spus Andrada, care a intrat în direct la emisiune.
Fiica lui Cornel Palade are maxilarul dizlocat, probleme cu auzul şi dureri de cap.
“A venit şi m-a scuipat. M-a nimerit direct în faţă. Mirosul de alcool din salivă este inconfundabil. ceea ce m-a şocat a fost că într-o maşină era patru tineri şi niciunul nu s-a dat jos să mă ajute. Nu înţeleg acest comportament, sun şocată… Pe şofer -a scos din minţi că nu l-am lăsat să intre în faţa mea”, a mai spus Andrada.
Cornel Palade e foarte afectat de situaţie: “Fetiţa mea, pe care n-am atins-o toata viaţa cu un deget, a luat bătaie în plină stradă, aseară, de la un şofer RATB supărat că n-a primit prioritate. În văzul tuturor celor din autobuz, acesta a scuipat-o şi a lovit-o pe Andrada. Din cauza şocului, ea plânge de luni seară. Spuneţi şi dumneavoastră, cum un nevrotic ca dânsul poartă responsabilitatea multor călători?”, a povestit el, pentru Libertatea.
Actorul a dezvăluit că a făcut plângere penală.

Mai mult: Ce spune Cornel Palade despre faptul că fiica lui a fost bătută de un şofer RATB! Iată aici imaginea agresorului! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Art Nouveau la Cotroceni

realitatea

Secretul tineretii Andreei Berecleanu! Isi face periodic injectii cu botox

Prințul William și Kate Middleton au stabilit data nunții

realitatea

Workshop pentru viaţa ta: “Creaţia conştientă de posibilităţi”

Beyonce, acrobată în turneu

realitatea

MIRCEA N. STOIAN – “mos libidinos si prost”; il inlocuieste OANA ZAVORANU?

Scrie un comentariu