Tabu
Image default
lifestyle

Cutremurator! FIICA lui CORNEL PALADE batuta de un sofer RATB

Andrada, fiica actorului Cornel Palade, a trecut printr-o experienta limita. În emisiunea moderată de Simona Gherghe, Cornel Palade a explicat ce s-a întâmplat cu fiica lui, care a căzut victimă unui şofer RATB, de pe autobuzul cu numărul de înmatriculare B-94-YTY.
Andrada, fiica sa, a fost scuipată, agresată şi luată la pumni şi picioare de şoferul RATB, căruia a reuşit să-i facă o poză, făcută publică la emisiunea “”Acces Direct”.
“Am fost ameninţată cu moartea”, a spus Andrada, care a intrat în direct la emisiune.
Fiica lui Cornel Palade are maxilarul dizlocat, probleme cu auzul şi dureri de cap.
“A venit şi m-a scuipat. M-a nimerit direct în faţă. Mirosul de alcool din salivă este inconfundabil. ceea ce m-a şocat a fost că într-o maşină era patru tineri şi niciunul nu s-a dat jos să mă ajute. Nu înţeleg acest comportament, sun şocată… Pe şofer -a scos din minţi că nu l-am lăsat să intre în faţa mea”, a mai spus Andrada.
Cornel Palade e foarte afectat de situaţie: “Fetiţa mea, pe care n-am atins-o toata viaţa cu un deget, a luat bătaie în plină stradă, aseară, de la un şofer RATB supărat că n-a primit prioritate. În văzul tuturor celor din autobuz, acesta a scuipat-o şi a lovit-o pe Andrada. Din cauza şocului, ea plânge de luni seară. Spuneţi şi dumneavoastră, cum un nevrotic ca dânsul poartă responsabilitatea multor călători?”, a povestit el, pentru Libertatea.
Actorul a dezvăluit că a făcut plângere penală.

Mai mult: Ce spune Cornel Palade despre faptul că fiica lui a fost bătută de un şofer RATB! Iată aici imaginea agresorului! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Povești de pe Valea Beiului

realitatea

TIFF la Uranus 144

realitatea

Parfum de femeie: Monica Gabor isi lanseaza un parfum

Lindsay Lohan este oficial îndrăgostită

realitatea

Cindy Crawford, de nerecunoscut!

realitatea

Afla cu cine a fost inlocuita BIANCA DRAGUSANU!

Scrie un comentariu