Home > Agenda > Fiţi Animation WorkSheep!

Fiţi Animation WorkSheep!

Ai între 18 şi 25 de ani? Eşti din România sau din Republica Moldova? Simţi morbul animaţiei pulsându-ţi în vene  – şi nu ne referim la animaţia aceea cu vestimentaţie sumară, pe mese, ci la arta de a crea un univers alternativ prin magia creionului tău atotputernic?

Atunci, Atelierul Anim’Est e pentru tine. Şi vestea bună e că termenul pentru înscrieri se prelungeşte până pe 8 aprilie.

Destinat tinerilor animatori români cu diferite niveluri de experienţă,  inclusiv începătorilor care dovedesc aptitudini de grafică / desen şi stăpânesc noţiuni elementare de animaţie – Animation Worksheep va produce anul acesta un program de scurtmetraje de animaţie care va putea fi urmărit pe marele ecran în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Anim’Est – care va avea loc la Bucureşti între 5 şi 14 octombrie.

Dacă vei fi selectat şi vei face parte dintre cei 15 cursanţi norocoşi care vor petrece în mod creativ perioada de 4 – 21 mai, la pensiunea Mistral 8 de la Şimon-Bran , vei beneficia de cursuri intensive în mai multe tehnici de animaţie: 2D desenat, stop-motion, cut-out, 2D digital, 3D. Servite personalizat, în funcţie de aptitudinile şi interesele voastre.

Pentru prima dată, în 2012 programul atelierului include şi un modul de scenaristică, susţinut de Asociaţia CTRL+N, menit să îi ajute pe participanţi să îşi dezvolte poveştile pentru scurtmetrajele pe care le vor realiza, precum şi să le ofere noţiuni elementare despre structura, formatul şi conţinutul unui scenariu de film.

Articole asemanatoare
Animalele pe cale de dispariție cântă despre supraviețuire într-o animație care te va face să plângi
Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară
Dora Exploratoarea nu mai este un copil. E o adolescentă și are un cuțit
Povestea de iubire lesbiană interzisă în Kenya a luat premiu la cel mai mare festival de film din Africa

Comenteaza acest articol

Fiţi Animation WorkSheep!

by   1 min
0