Home > beauty > Frumuseţea la români – Ce servicii de înfrumuseţare sunt cele mai căutate

Frumuseţea la români – Ce servicii de înfrumuseţare sunt cele mai căutate

Frumuseţea – s-au dat războaie pentru ea, e una dintre cele mai profitabile industrii şi a devenit parte din viaţa noastră. Vrem să arătăm bine, lucru demonstrat şi de un studiu recent, care a relevat faptul că peste 60% dintre români merg lunar la salonul de înfrumuseţare

Mai exact, 62.74% dintre români merg în fiecare lună la salonul de înfrumuseţare, iar principalele servicii pentru care apelează la specialişti fiind îngrijirea părului, declarată de peste 32% dintre respondenţi şi epilarea, pentru care au optat peste 31% dintre respondenţi, conform unui poll online derulat recent de NoMasVello, specializat în tratamente cosmetice cu IPL. Potrivit aceluiaşi studiu, serviciile pentru care românii frecventează cel mai rar salonul de înfrumuseţare sunt manichiura şi pedichiura (peste 23% respondenţi), şi tratamentul facial (peste 10% din respondenţi).

Studiul online a relevat totodată că peste 83% dintre români doresc să încerce metoda de epilare definitivă cu lumină intens pulsată (IPL).

Foto credit: freedigitalphotos.net

Articole asemanatoare
Ce trebuie să știi despre scrubul facial
manichiura
Manichiura cu ojă semipermanentă
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Comenteaza acest articol

Frumuseţea la români – Ce servicii de înfrumuseţare sunt cele mai căutate

by   1 min
0