Home > Lifestyle > Stiri > GIULIANO STROE, cel mai puternic copil din lume, la “Romanii au talent”

GIULIANO STROE, cel mai puternic copil din lume, la “Romanii au talent”

GIULIANO STROE – un nume de care veti mai auzi! La numai 5 ani, romanul Giuliano Stroe intra in  Cartea Recordurile drept cel mai puternic copil din lume, el realizand un exercitiu fizic deosebit de dificil. Acum, la 7 ani, Giuliano Stroe participa la emisiunea “Romanii au talent”.

Giuliano Stroe, care in prezent locuieste impreuna cu familia sa in Italia, face exercitii de body building de la varsta de doi ani.

Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano, povesteste ca si-a luat fiul la sala inca de cand acesta era foarte mic. In doar cativa ani, baietelul a ajuns la performante extraordinare.

Giuliano Stroe, supranumit Micul Hercule, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a impresionat juriul si audienta unei emisiuni TV italiene mergand in maini, foarte rapid, pe o distanta de 10 metri. Acum, Giuliano Stroe a trecut de auditiile emisiunii “Romanii au talent”, membrii juriului declarand ca-l vor sustine pana in finala.

Giuliano Stroe este o vedeta pe internet, dupa ce mii de oameni au urmarit un videoclip in care el apare mergând in mâini, publicat pe platforma YouTube. Cel mai puternic copil din lume – GIULIANO STROE!

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

Comenteaza acest articol

GIULIANO STROE, cel mai puternic copil din lume, la “Romanii au talent”

by realitatea   1 min
0