Home > Agenda > eveniment > Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni

Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni

POEMA, brand 100% romanesc de fashion, a inaugurat un nou magazin in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni. La 11 ani distanta de prima deschidere POEMA, brandul numara in prezent 14 boutique-uri, dintre care doua in Bucuresti. Noul magazin deschis la etajul 1, intrarea FAR, pe o suprafata de 180 mp, este un spatiu dedicat feminitatii, intr-un decor modern si elegant.

Atmosfera festiva a fost sustinuta cu muzica de pian si un concert minunat Aylin & The Lucky Charms. Participantii la eveniment au putut admira in premiera piesele noii colectii POEMA dedicata sarbatorilor: piese unicat din matase naturala, paiete stralucitoare, pene de strut, piele sau imprimeuri, toate purtand amprenta calitatii si stilului, marca POEMA.

Iubitoarele de frumos sunt asteptate in magazinele POEMA din Bucuresti si din tara sau pe e- boutique-ul www.poema.ro de unde isi pot achizitiona online produsele preferate. Inspiratie zilnica in stilul consacrat POEMA, shootinguri creative, lansari si noi colectii stau la un LIKE distanta, pe pagina oficiala de Facebook a brandului www.facebook.com/poema.ro.

Articole asemanatoare
pielea
Adevărul despre aplicarea loțiunii reparatorii după plajă pe pielea arsă
ocean
Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii
linia bikinilor
Cum să-ți epilezi corect linia bikinilor ca să eviți iritațiile pielii
Un plus de feminitate in noul trend primavara/vara 2016

Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni

by   1 min
2