Tabu
Image default
FASHION

Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni

POEMA, brand 100% romanesc de fashion, a inaugurat un nou magazin in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni. La 11 ani distanta de prima deschidere POEMA, brandul numara in prezent 14 boutique-uri, dintre care doua in Bucuresti. Noul magazin deschis la etajul 1, intrarea FAR, pe o suprafata de 180 mp, este un spatiu dedicat feminitatii, intr-un decor modern si elegant.

Atmosfera festiva a fost sustinuta cu muzica de pian si un concert minunat Aylin & The Lucky Charms. Participantii la eveniment au putut admira in premiera piesele noii colectii POEMA dedicata sarbatorilor: piese unicat din matase naturala, paiete stralucitoare, pene de strut, piele sau imprimeuri, toate purtand amprenta calitatii si stilului, marca POEMA.

Iubitoarele de frumos sunt asteptate in magazinele POEMA din Bucuresti si din tara sau pe e- boutique-ul www.poema.ro de unde isi pot achizitiona online produsele preferate. Inspiratie zilnica in stilul consacrat POEMA, shootinguri creative, lansari si noi colectii stau la un LIKE distanta, pe pagina oficiala de Facebook a brandului www.facebook.com/poema.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Herzigova a nascut al doilea baiat

realitatea

Adriana Lima pentru Victoria Secret

realitatea

Piese cool pentru femei în toamna-iarna anului 2017

realitatea

Carine Roitfeld paraseste Vogue Franta!

realitatea

Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

Andreea Damian

Reminder: V for Vintage

realitatea

2 comentarii

Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni | Noutati 30 November 2014 at 19:07

[…] Mai mult […]

Răspunde
Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni | Femininne 1 December 2014 at 17:59

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu