Tabu
lifestyle

Inca o eleva de liceu DISPARUTA! Unde este MADALINA?

andreea madalina popa

O fata in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la Liceul “Ion Creanga” din Tulcea, este cautata de politisti dupa ce, la data de 12 februarie, a plecat de la internatul scolii dupa care si-a inchis telefonul si nu a mai dat niciun semn de viata.

 Andreea Madalina Popa, in varsta de 16 ani, a disparut in dupa-amiaza zilei de miercuri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea.
Fata a plecat in jurul orei 15.30, pentru a se intalni cu fratele ei, lucru pe care, spun anchetatorii, il facea in mod curent. Pentru ca nu a mai ajuns la intalnire, iar telefonul ei mobil era inchis, fratele acesteia a mers la sediul IPJ Tulcea unde a anuntat disparitia surorii sale.
Daniela Condrea, a mai declarat pentru MEDIAFAX ca, la nivelul IPJ Tulcea, s-a creat un punct de comanda pentru gasirea disparutei, iar din primele informatii s-ar parea ca este vorba despre “o plecare voluntara”.
Andreea Madalina Popa este bruneta si are ochii caprui, iar in ziua disparitiei purta o haina de stofa neagra, pantaloni albastri si un pulover crem si avea un rucsac de culoare neagra. Daca o vedeti, sunati la 112

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Radcliffe: “Nu sunt gay”

realitatea

Madonna, implorată să trimită poze cu Mercy tatălui ei natural

realitatea

Moarte suspecta in lumea muzicii populare!

Jennifer Aniston e prietenă cu toți foștii iubiți

realitatea

Se desparte MINDRUŢĂ? Nu!

Decernarea premiilor gay DeLuxxxe

realitatea

Scrie un comentariu