Tabu
PEOPLESlider

Incredibil cât costă parfumul preferat al Deliei

Delia, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit de-a lungul timpului că are o obsesie pentru parfumuri. Artista susține că această pasiune vine încă din copilărie, când obișnuia să își strângă bani pentru a-și putea cumpăra parfumuri.

Gina, mama Deliei nu era de acord cu ceea ce făcea fiica sa și, ca să o pedepsească, îi arunca parfumurile pe care ea le cumpăra din banii economisiți când avea doar 13 ani. 

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum”.

Delia are o colecție impresionantă de parfumuri, însă printre preferatele ei se regăsește Pomelo Riviera de Atelier des Ors, un parfum citric, unisex. O sticluță de 100 ml costă nici mai mult, nici mai puțin de 1025 de lei.  Parfumul a fost creat de Marie Salamagne și s-a lansat în 2019.  Notele de varf sunt grapefruit, iasomie si bergamot, notele de mijloc sunt floare de portocal, sare si trandafir, iar nota de baza este cedru.

În urmă cu câteva săptămâni, Delia a postat pe social media o serie de imagini în care apărea îmbrăcată cu o geacă de rafie. Pozele au stârnit numeroase reacții în mediul online. Mulți dintre fanii vedetei au criticat ținuta în care s-a afișat.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Will Smith, impresionat de cel mai frumos gest din istoria sportului: „M-a făcut să plâng”

Andreea Damian

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 1)

realitatea

Abdomenul de urgență by Carmen Brumă

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Combinații sigure care te ajută să porți hainele din piele ca un star

Andreea Damian

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu