Tabu
lifestyle

Inna a DAT-O IN BARA în America! A întârziat 4 ore la show şi a înjurat DJ-ul!

La primul dintre spectacole, cel de la Chicago, Inna a întârziat nu mai puţin de patru ore.
Aceasta şi-a cerut scuze pe contul ei de Facebook. “I’m still waiting for the promoters to pick me up from the hotel.Dono what the hell is wrong ,I know you’re waiting for me, I feel bad!#Love” (“Încă aştept ca organizatorii să mă ia de la hotel. Nu ştiu ce naiba e în neregulă, ştiu că mă aşteptaţi, mă simt aiurea, vă iubesc”), a scris Inna.

Aşa a înrăutăţit însă situaţia, pentru că au început şi comentariile. “Pina si Madona a venit dupa 3 ore la concert, eu am asteptat in Chicago pentru 3 ore si jumate, am inteles ca ai venit foarte tirziu la concert, oamenii plecau in numar mare din club dezamagiti dupa 12.30 AM. Nu stim nici daca este de la tine sau organizatori, nici nu conteaza, lectia e invatata de unii din noi. Daca nu-ti pasa ca dezamagesti fanii este pacat. Pe bilet scria ora 10 seara”, i-a scris un fan supărat. “Am aşteptat 4 ore, dar a fost pierdere de vreme şi de bani”, a adăugat altul.

De parcă nu era de ajuns, se pare că DJ-ul a pierdut CD-urile cu piesele pe care trebuia să cânte Inna, iar aceasta i-a vorbit foarte urât pe toată perioada spectacolului, ea reproşându-le tuturor organizatorilor eşecul show-ului.

ARTICOLE SIMILARE

Sharon Stone, înnebunită după hamburgeri

realitatea

Sexul cu prieteni / JURNALUL UNEI NIMFOMANE (2) de Clara Bucur

realitatea

Este oficial: Fergie și Josh Duhamel s-au căsătorit

realitatea

Robbie Williams – You Know Me

realitatea

S-a inventat pastila care ar putea șterge amintirile neplăcute din memorie

realitatea

Programul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”

1 comentariu

Scrie un comentariu