Tabu
lifestyle

INTERVIU IMAGINAR: Paris Hilton

TABU.RO: Descrie-te într-un singur cuvânt.

PARIS HILTON: Specială și sexy.

T.RO: De ce Paris? Te-ai gândit vreodată să îți schimbi numele?

P.H.: Părinții mei și-au dorit să fiu la fel de frumoasă ca orașul, iar asta nu mă face decât să mă întreb ce și-or fi dorit pentru soră-mea Nicky. Mie îmi place numele meu, mă face să mă simt specială. Recunosc că îmi place mai mult New York-ul, dar ar fi fost ciudat să mă cheme New York Hilton. Mă mai cheama și Whitney, dar nu prea vorbesc cu cei care mă strigă așa. Înseamnă că știu prea multe despre mine. Hahaha!

T.RO: Ce ai face dacă mâine te-ai trezi și ai descoperi că tu și familia ta nu mai aveți niciun dolar în conturi?

P.H.: Hmmm, ce urât. Păi cred că m-aș spăla pe dinți și apoi m-aș culca la loc pentru că chiar nu îmi place gândul ăsta. Îmi place confortul cu care sunt obișnuită, iar dacă oribilitatea asta pe care ai spus-o chiar s-ar întâmpla, sunt sigură că aș reuși destul de repede să fac alți bani. Gândește-te numai cât de mulți s-ar înghesui să plătească pentru primul interviu cu Paris Hilton săracă.

T.RO:
Dacă ai fi singură pe o insulă pustie, care sunt cele trei lucruri pe care ai vrea să le iei cu tine?

P.H.: Așa ca în Lost, gen?

T.RO: Exact așa.

P.H.: Păi oamenii ăia s-au prăbușit cu avionul. Nu aveau cum să-și aleagă ce lucruri să ia cu ei, corect?

T.RO: Să zicem că tu ai putea…

P.H.: Vezi cât sunt de specială? Mi-ar plăcea așa: oricare dintre resorturile Hilton, câinele meu și Manhattanul pentru că, sincer, chiar nu-mi place ideea de SINGURĂ pe o insulă pustie. Åži oricum mi se fare o formulare greșită pentru că dacă insula e pustie, evident că sunt singură acolo, d’oh!

T.RO: Ce știi despre România?

P.H.: Pardon…??!!

T.RO.: Å¢ara din care vin eu, România…

P.H.: Măi, nu mi-a plăcut niciodată geografia, iar Africa mi se pare al dracului de departe deși e lângă Europa care mi se pare ok ca distanță față de America. Glumesc. Nu știu multe despre România. Åžtiu că Dracula era de acolo și mă mir că n-am auzit să mai fie vampiri prin zonă. Am dansat de curând pe o piesă românească, ceva cu Vika Jigulina. Mai știu că sunt câteva manechine foarte bune pe acolo și le dorec succes în continuare. Am o prietenă care a fost într-un club de fițe la voi pe litoral și a zis că a plătit de două ori mai mult decât în Apple la Los Angeles, iar asta înseamnă că nivelul de trai e super la voi. Åži ce mi se pare foarte mișto, iar asta am auzit-o de curând, e faptul că aveți un președinte căpitan de vas, ceea ce mi se pare foarte excitant. La noi președinți ajung doar politicienii.

T.RO: Ce ai visat azinoapte?

P.H.: OMG! OMG! Nu pot să cred că m-ai întrebat asta. Am avut cel mai ciudat vis din ultimii ani. A fost oribil, mai ales că eu nu visez de obicei. Eram undeva în Alaska cu Britney la deschiderea magazinului Louis Vuitton din Juneau. Nici acum nu înțeleg de ce și-ar fi deschis un magazin acolo! Mă rog, era așa spre asfințit și toată lumea bea șampanie și mânca creveți în sos rece, iar la un moment dat s-a oprit curentul. Eu, inițial, am râs, dar apoi au început să se audă țipete de peste tot și toată lumea se întreba ce se întâmplă. Nu era panică din cauza faptului că băusem, dar totuși, când auzi tipete în încăperea în care te afli… începi să te îngrijorezi. Åži s-a aprins lumină și atunci am văzut că fusesem atacați de o haită de foci. Åži am urlat atât de tare încât m-am trezit. A fost un sentiment foarte neplăcut, mai ales că mie îmi plac focile, mi se par inocente și au ochii ăia așa frumoși. Dar astea din vis erau rele.

T.RO: Ai un iubit în momentul ăsta?

P.H.:
Ce nebunatic ești! N-o să-ți răspund, îți dai seama… O să-ți spun doar atât: da, am un iubit, iar sexul cu el este uimitor. Nu e cineva de care ai auzit.

T.RO:
Care e filmul tău preferat?

P.H.: Oscilez între Finding Nemo și Fight Club, dar mi se pare că amândouă au o idee comună: destinul nu poate fi controlat, dar poate fi schimbat. Oricum de aici am și dezvoltat așa un fel de fantezie, dar… dacă mă voi căsători vreodată cu Brad Pitt (nu spun că nu-mi place Edward Norton) aș vrea să avem un bol în care să ținem un clown fish. Dar Brad Pitt e cu Angelina Jolie și chiar nu vreau să mă bag între ei.

T.RO: Cu care dintre bărbații celebri de la Hollywood ai vrea să faci sex?

P.H.: Răspunsul ăsta o să apară ca titlu în toate tabloidele, dar o să spun. Karl Lagerfeld.

T.RO:
Parcă era gay…

P.H.: Păi dacă era hetero crezi că mai eram la stadiul de dorință?

T.RO: Ai acasă vreo copie a casetei porno cu tine?

P.H.: Evident. Nu mă uit des, dar mă mai uit din când în când și cred că am devenit și mai pricepută. Hahahaha.

T.RO: Care vrei să fie ultima întrebare din acest interviu?

P.H.: Hmmm… Întrebă-mă ceva despre planurile de viitor.

T.RO: Ce planuri de viitor ai?

P.H.: Plănuiesc să nu mă schimb pentru că mă simt atât de bine în pielea mea încât nu aș face schimb de vieți nici cu Regina Angliei.

ARTICOLE SIMILARE

TOM CRUISE si Katie Holmes DIVORTEAZA!

Am revenit!

realitatea

Soția lui Mel Gibson a înaintat actele de divorț

realitatea

Lindsay Lohan, incredibil de slabă

realitatea

Hilary Swank şi Jean Claude Van Damme, acuzaţi dur de Asociaţia pentru Drepturile Omului

realitatea

Televiziunile americane nu își mai prea permit să transmită nunta Prințului William

realitatea

Scrie un comentariu