Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 cele mai scumpe tratamente cosmetice din lume

Frumuseţea cere sacrificii şi nu de puţine ori acestea sunt de ordin financiar. Unele tratamente cosmetice care ne promit un aer mai tânăr şi mai sănătos costă atât cât unii din noi câştigă în jumătate de an. Pe ce fel de reţele ale tinereţii veşnice dau bogaţii banii, citiţi în cele ce urnmează.

10. Tratament facial Creme de la Mer. Costă 305 dolari şi se face la Urban Retreat chiar în magazinul Harrods din Londra. Creme de La Mer este unul dintre cele mai scumpe produse cosmetice de pe piaţă, prin urmare nu e greu de crezut că o oră şi jumătate la spa-ul cu acelaşi nume costă atât. Totul începe cu o exfoliere a feţei, făcută cu ajutorului cuarţului marin şi a prafului de diamant. Aceasta este urmată de un masaj facial cu Creme de La Mer şi un masaj al mâinilor şi picioarelor.

FOTO: kissandmakeup.tv

09. Masajul cu pietre la şase mâini. Puteţi avea parte de aşa ceva dacă ajungeţi la Grand Wailea Resort Hotel and Spa din Maui, Hawaii. Costă 450 de dolari şi durează o oră. Aşa cum se vede şi din numele tratamentului, veţi avea parte de un masaj cu roci vulcanice de aproape o oră, particularitatea fiind că masajul este executat de şase experţi în acelaşi timp.

FOTO: travelbeyondexpectations.com

08.Tratament facial cu aur de 24 de carate. Costă 475 de dolari şi se face la Eldorado Hotel and Spa din Sante Fe, New Mexico. Mulţi cosmeticieni şi esteticieni sunt de părere că aurul conţine elemente antiîmbătrânire care fac pielea mai fermă, mai elastică, mai odihnită şi mai luminoasă. Tratamentul constă într-un masaj cu pulbere de aur care durează cam 80 de minute.

FOTO: media.travelpost.com

07.Tratament facial trifazic cu microablaţie. Costă 500 de dolari şi oricine se poate bucura de el la Cornelia Day Spa din New York. Este recomandat celor care se refac după intervenţii chirurgicale estetice. Într-o primă fază se va folosi o baghetă electromagnetică care stimulează colagenul, scade profunzimea ridurilor, reduce acneea şi iritaţiile cronice. Apoi intervine tratamentul cu rezonanţă trifazică ce ajută la conturarea şi sculptarea feţei.

FOTO: 4.bp.blogspot.com

06.Tratamentul miraculos cu diamante. Se face la hotelul Ritz-Carlton din Bali şi costă 550 de dolari. Durează aproximativ două ore şi jumătate. Tratamentul începe cu o îmuiere a picioarelor în apă şi un masaj corporal. Urmează un peeling cu cristale marine termale şi o baie în apă de mare în care au fost aruncate petalele de la 500 de trandafiri roşii. Totul într-o încăpere cu vedere de 280 de grade spre Oceanul Indian.

FOTO: balidwipa.com

05.Armonia orientală. Costă 615 dolari şi se poate face doar la Mandarin Oriental din New York. Este vorba de o oră şi cincizeci de minute de tratament corporal în care sunt incluse un masaj făcut de doi experţi, o baie a picioarelor care promite eliminarea tutror toxinelor din picioarele obosite, o exfoliere la cald care duce la o piele mai hidratată şi un masaj simultan la cap şi picioare.

FOTO: sheknows.com

04.Redescoperirea Talise. O astfel de experinţă costă nu mai puţin de 720 de dolari şi poate fi făcută la Madinat Jumeirah din Dubai. Tratamentul începe cu o baie fierbinte şi un masaj de curăţare pe bază de zahăr. Apoi scalpul va fi masat uşor cu un amestec de argilă şi ierburi tonice. Urmează o baie de aburi şi tratamentul facial specific al hotelului, pe bază de minerale marine şi alge care ţine sub control tenul gras şi îl hidratează pe cel uscat.

FOTO: weblogsinc.com

03. Tratementul facial Grand Luxe. Costă 750 de dolari şi se face doar la Spa Radiance din San Francisco. În cele trei ore de tratament, clienţii beneficiază de două etape: Diamond Peel Microdermabrasion şi Purikiss Microcurrent Disencrustation. Pe româneşte sunt îndepărtate punctele negre, petele sau acumulările de sebum. Apoi faţa e pusă la abur cu ierburi italieneşti, urmează o exfoliere la cald a mâinilor, un tratament cu caviar pentru ochi şi încă un tratament pe bază de leduri luminoase pentru faţă care elimină total degradarea cauzată de soare de-a lungul timpului.

FOTO: cdn1.gilt.com

02. Arta toleranţei. Costă 1.034 de dolari şi este executat la Mandarin Oriental din New York. Tratamentul durează cinci ore. Startul şedinţei de înfrumuseţare îl dă un masaj corporal cu uleiuri esenţiale de ylang ylang şi portocale dulci. Urmează o “trezire a feţei” şi un masaj de revigorare în partea superioară a corpului care îmbunătăţeşte circulaţia. Totul se termină cu o exfoliere cu parafină şi manichiură şi pedichiură.

FOTO: blog.finest-spa.com

01. Baia Evian. Este cel mai scump tratament cosmetic din lume. Costă 5.000 de dolari şi este accesibil doar celor care stau în penthouse-ul hotelului Victor din South Beach. Cada este umplută cu apa din 1.000 de sticle de Evian şi câteva petale de trandafir. În preţ mai sunt incluse o sticlă de şampanie, desertul de ciocolată “Şapte păcate” de la restaurantul hotelului şi, nu în cele din urmă, două tratamente exclusiviste la spa-ul privat.

FOTO: l.yimg.com

ARTICOLE SIMILARE

Hamish Dodds, executivul și președintele Hard Rock Cafe, dă undă verde unui nou business

realitatea

MADONNA, ceruta de nevasta de iubitul dansator

A fost aleasă Miss America – FOTO

realitatea

Antonia, la fel de DRĂGUȚĂ, dar mult mai PLINUȚĂ!

IULIA VANTUR are probleme mari in India!

Personalități gay : Gianna Nannini

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu